Scudo Sports

O gün bu gün. Delta Bisiklet Sitesi Yenilendi İndirimler Başladı...

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 5 Yıl Önce sizlerin de tavsiyeleri üzerine sitemizi yenilemiştik. 5 yıl önce çok iyi bir tasarım yaptık ve sizlerin oldukça beğenisini aldık. Neredeyse sektörün tamamı yaptığımız tasarımı kullandı. Bu yıl tasarımımızı sır gibi saklamayı başardık :)

Yeni sitemizle sizlerin karşısındayız. Alışılmışın dışında bir tasarımla BANGIR BANGIR.. GELİYORUZ...

İNDİRİMLERLE geliyoruz.

Özellikle indirim istediğiniz ürünler var ise burada belirtebilirsiniz. Elimizden geldiğince indirimlere ekleriz.

Takipte kalın....

Son düzenleme:
Scudo
Tacx neo2T trainer indirim istiyorum.Yoksa wiggle dan alacağım :))

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
Heybe çanta ve giyimde indirim olursa alışveriş yapabilirim bence onlardan olsun :hhhhhh:

Hazır kış gelmişken muc-off wet lube ürünlerinde güzel bir indirim yapabilirsiniz ...

@ulas Ulaş bey merhaba,
Önümüzdeki hafta indiriminizden yararlanmak istiyorum.
Umarım güzel bir indirim oranıyla mağazanızdan alışveriş yapıp mutlu keyifli bir şekilde çıkmak istiyorum...
Bu arada söylemeden geçmiyim ''iki sene önceki gibi olmasın lütfen :)''

şimdiden hayırlı olsun elektrik dönüşüm kitlerine inceden bi indirim yapabilirseniz çok sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: sub cross
Tebrikler Ulaş. Yolun açık olsun

kışlık formalarda ve lastiklerde özel indirim isteriz hocam,bizi black friday muhabbetine wiggle muhattap etmeyin :koptum::koptum::koptum: sonra sancılanıyoruz geldi gelmedi gümrüktemi değilmi:komik:

Hayırlı olsun, beklentilerin üzerinde bir tasarım olacağı kesin.
İndirimler konusunda herkes kendi ihtiyaçlarını yazacak gibi, bende mucc-off ürünlerinden bahsedeyim :krnz: severiz.

Şimdiden hayırlısı diyorum. Yeni tasarımı da epey merak ediyorum bakalım forumdan daha güzel olacak mı? :p

Kışlık giyim ürünlerinde indirim istiyoruz, saygılar.

Carraro Sportive Belt 46 kadroda güzel bir indirim olursa almayı düşünüyorum. Benzeri 46 kadro (boyum 170 olduğundan) kayışlı nexus/alfine 8 ve alfine 11 bisikletlerde yeterince indirim olursa yine ilgimi çeker.

bana yol jant takımı ve kadanslı km saati lazım. bunlara çok indirim olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: Selami Altın
Geri