Scudo Sports

O gün bu gün. Delta Bisiklet Sitesi Yenilendi İndirimler Başladı...

hiçbir indirim yok neyden bahsediyorsunuz acaba bir kişi de çıkıp dememiş şimdiye kadar ilginç
Konuyu geç takip ettin sanırım.. Onlarca kişi gayet indirimli makul fiyata alış veriş yaptı :) Şuan indirimler bitmiş olabilir bakmadım sitelerine.

Scudo
Merhabalar Delta bisiklet ailesi,

SKS RENNKOMPRESSOR bekliyorum.

Geliş tarihi belli oldumu?

Tşk.ler,

İlkay Alpertonga

Merhabalar,

Cevap alamadım sizlerden,

?

@Bertan12 Merhaba,

İndirimli ürünlerimizi aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

(link)

ciclosport navic 50 km saati hakkında özellikle gps özelliği hakkında bilgi verebilirmisiniz.

@mehmetsunu merhaba,

Navic 50 modeli bisikletinizle seyir halindeyken GPS aracılığıyla veri toplayan bir cihazdır. Yaptığınız mesafey,i ortalama hızınızı, anlık hızınızı GPS aracılığyla size bildirir.

Ulaş Bey Tacx Flux S almak istityorum. Forum üyelerine özel bir indirim var mı acaba.

Fiyatlarda döviz artışına bağlı olarak ufaktan ufaktan kıpraşmalar var gibi

Selamlar,
Delta Bisiklette %70'e varan indirimler devam ediyor.
Bağlantı linki için görsele tıklayınız.

(link)

Merhabalar arkadaşlar delta bisikletten (link) şu ürünü 1tl ye sipariş ettim ilgiçtirki kargo ücretide yok delta bisiklet güvenilir bir site bildiğim kadarıyla ama ücreti normal ederinin çok çok altında olunca genede bir acaba demedim değil nedir bu iş :)

Merhabalar arkadaşlar delta bisikletten (link) şu ürünü 1tl ye sipariş ettim ilgiçtirki kargo ücretide yok delta bisiklet güvenilir bir site bildiğim kadarıyla ama ücreti normal ederinin çok çok altında olunca genede bir acaba demedim değil nedir bu iş :)

Gece gece uykumu kaçırdın 😁 gerçekten anormal bir durum gibi... Alıp almama konusunda şu an ikilemde kaldım 🤔

Bende aldım bir tane

Arkadaşlar adettendir ben de verdim sipariş, ama cimrilik ettim 1 tane :) Şaka maka ne alaka bir bilgisi olan yok mu?
@Machagi Stoklar tükendi :)

• Beğen
Tepkiler: Machagi
10 tane aldım 😀 hediyelik..

Hediyelikkkkk demekkkkkkk. Desene geriye 8 tane daha kalıyor :D

Stok zaten bitmiş+kargo "ücretli" anladığım kadarıyla ve biraz önce ilgili sayfa yayından kaldırıldı. Ben gece alacaktım fakat muhtemelen sitenin admini hata yaptı diye düşündüm. Hata varsa sabah düzeltirler, yoksa alırım diyordum, kısmet değilmiş :uzgnm:

Arkadaşlar delta bisikletten aradılar şimdi :D yazılımsal bir hata olmuş normalde bu fiyat değilmiş o yüzden siparişi iptal edip ücreti iade edeceklerini ve çok üzgün olduklarını anlayışımız için teşekkür ettiklerini ilettiler hatta 12-13 kişi sipariş etmiş hepsini tek tek arayacam dedi yetkili bey :D kusura bakmayın sizide gaza getirmiş bulundum

Arkadaşlar delta bisikletten aradılar şimdi :D yazılımsal bir hata olmuş normalde bu fiyat değilmiş o yüzden siparişi iptal edip ücreti iade edeceklerini ve çok üzgün olduklarını anlayışımız için teşekkür ettiklerini ilettiler hatta 12-13 kişi sipariş etmiş hepsini tek tek arayacam dedi yetkili bey :D kusura bakmayın sizide gaza getirmiş bulundum
DH Ölücüleri'nin halinden anlayabildiniz mi biraz? :D
Firmanın baştan hata yapmaması, böyle bir hata yaptıysa da 1'er adet sipariş vermiş olanları sineye çekmesi gerekirdi.

Sonu 4030 ile biten numara 2 kere aramış, uyuyordum. Muhtemelen dediğiniz gibi Delta Bisiklet aradı.

DH Ölücüleri'nin halinden anlayabildiniz mi biraz? :D
Firmanın baştan hata yapmaması, böyle bir hata yaptıysa da 1'er adet sipariş vermiş olanları sineye çekmesi gerekirdi.

Aslında daha önceden aynı olay trendyolda başıma geldi arayıp yine sipariş iptal etmişlerdi bide 50tl lik hediye çeki göndermişlerdi ama hediye çeki vermediler diyede kimseyi suçlayamayız sonuçta onlarda insan hata yapabilirler. Donanım haber ölücüleri candır :D
Sonu 4030 ile biten numara 2 kere aramış, uyuyordum. Muhtemelen dediğiniz gibi Delta Bisiklet aradı.
aynen sonu 4030

Geri