Scudo Sports

O da bizden... Alpay Erdem'in sitesi yayında...

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.566
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar karikatür mizah dergileri ile az çok arası olanlar Penguen ve Lombak dergilerini bilirler...

Bu dergileri bilipte İsmail Hasta Ruh, Kamil Seven Adam, Çocuğunu Dürbünle İzleyen adam gibi köşelerin çizeri Alpay Erdem'i bilmemek olmaz tabi...

İşte bizler gibi bir bisiklet tutkunu olan Alpay kardeşimin internet sitesi artık yayında... Kendi ile ilgili bilgili, fotğraflar kısa videolar ve haberler artık buradan takip edilebilir...

Ayrıca 2007 Nisan ayından beridir devam ettiği Alpay Erdem " Hasta Ruh " adlı Stand Up gösterisi ile ilgili bilgileride bulabilirsiniz...

İlgilenenler için www.alpayerdem.com.tr

Scudo
Yazı ve karikatürlerini çok beğeniyorum. Her çarşamba dergiyi aldığımda yazısını "Acaba bu hafta da bisikletden bahsetmiş mi?" diye ilgiyle okuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Sitesini incelemiştim bir arkadaşım sayesinde bisiklete bu kadar düşkün olduğunu görünce ona olan sevgim daha bir arttı :)

Alpay Erdem geçen yaz delta bisiklet İznik turuna katılmış,geri dönüşte otobüste bizlere mini bir stand-up ta yapmıştı.çok eğlenmiştik,çok başarılıydı.

Kişisel web sitesinin temasında da bisiklete çok yer vermiş.Tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum.

Teşekkürler

Geri