Scudo Sports

O bir hayal ürünü.. Plasma!

Scudo
o değil de şimdi gece gece uyumadan olmadı bu :) Allah sahibine bağışlasın ne diyelim ;)

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Bisiklet gerçekten çok etkileyici ama en güzel bisiklet insanın kendi bisikletidir.
Maşaallah Çok güzel bisiklet elektrikli vitesi filan. :)
Bol Pedallamalar :)

• Beğen
Bisiklet Geçen yılın bisikleti onu bırakın artık yav,
Oğuz Ömür umarım daha iyilerine de sahip olur.

• Beğen
bu bisikletlerin tasarımlarına zaten bayılırım apayrı çizgileri var hep ama bu o apayrı çizgilerden de öte bişey... maaşallah diyorum...

uzay mekiği olsa gerek...

• Beğen
Arkadaş utanmıyor musunuz böyle bir bisikleti yayınlamaya. hadi üreten üretmiş niye yayınlıyorsunuz? olan var olmayan var . şimdi nasıl bineceğiz bisikletlerimize :) saka maka harika gözüküyor. güle güle kullanın kazasız belasız insallah :)

• Beğen
bu bisiklet benim olsa binmem ben buna.Eve bi köşe yaparım korum oraya gelen bakar geçen bakar sanat eseri mübarek.

• Beğen
guzel tabikide .gule gule surun. benim bisikletlerimde guzelll ama ben fotograf yukleyemiyorummmm.biri aciklarmi lutfen.

• Beğen
guzel lafı bıle az kalıyor yanında. yol bısıkletı merakı olmayan bırısı olarak resmen hayran kaldım. gule gule kulllanın. kazasız belasız yarıslar ve surusler

• Beğen
Doğduğumdan beri hastayım Plasma'ya :) Şaka bir yana.. GErçekten hasta olunacak bir alet.. Bunla yapılacak hızın haddi hesabı olur mu sizce :)

• Beğen
Kelimeler yetersiz kalıyor bunun yanında muhteşem mükemmel ötesi bir makina biz de sadece uzaktan bakabiliyoruz işte :)

• Beğen
Geri