Scudo Sports

O bir hayal ürünü.. Plasma!

Scudo
Gerçekten olabilecek en üst seviyede harika bir bisiklet, bu arada güç ölçerli SRM aynakolu gözden kaçırmayalım, bu aynakol sadece 2000-3000 eu dur.
Bisikletin en beğendiğim yanı hem yatarken hem yandan tutarken vites değişimi sağlaması, bu elektronik kablolama sayesinde olabiliyor, normal tt bisikletler klasik telli sistem olduğundan sadece tribarlara yatarken vites değişebiliniyor..
Bisikletin en beğenmediğim yeri ise suluğun aero olmaması ama bunun için özel suluklar var düzeltilebilir.

İstanbul Kaçkar bisiklete gittiğim zamanlarda Oğuz beyin çeşit çeşit SRM li TT bisikletlerini beğenerek incelerdim, kendisiyle de tanışma fırsatım olduydu, kendisine burdan bu en zor sporlardan birinde çalıştığı için tebrik ediyor başarılar diliyorum...

Bisiklet güzel, Oğuz Bey iyi bir yarışçı, kendisine Havaii Ironman'de başarılar dilerim...

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Öyle sürücüye böyle bisiklet.
"Tasarım harikası."

• Beğen
Akşam akşam bunlar da göz önüne getirilir mi? Biraz vicdan yahu..Dehşet güzel..Emeğine sağlık..:)

kaç yakıyor bu?
ya da kaç basıyor?
bu bisikletse bindiklerimiz ne?
bindiklerimiz bisikletse bu ne? :sigaraici

şaka bir yana heyecan verici bir tasarım. Ne de olsa Scott... :003:

Hayırlı uğurlu olsun ve tabii nazar değmesin...:dua:

bisiklet mi buu?
yok artık süper bişey yaaa
vites sistemi çok hoşuma gitti
yoruma gerek yok bisiklet roman yazıyor:)

• Beğen
Bu bisiklet benim olsa bile çizilir başına bi şey gelir diye binemem duvara asarım bakarı binmiş kadar olurum...

• Beğen
Bu bisiklete ne denilebilir ki. Muhteşem birşey. Bakarken bile heyecanlandım kullanmak nasıldır kimbilir.

• Beğen
Böyle bicevher sahip olmakisteyenler kervanına bende katılıyorum ...
Ayrıca ön arka vites konbinesini saglıyormu ?
ALLAH Kaza Bela Vermesin, Hayırlı olsun

• Beğen
Geri