Scudo Sports

o artık yol bisikleti

Fena olmamış ama bunun yerine bisikletinizi satıp güzel bir tane yol bisikleti almanız daha isabet olurdu :) Zira ilerleyen günlerde bunu düşüneceğinizi tahmin ediyorum :) iyi pedallamalar.

Scudo
Son hali gayet güzel olmuş.
İlk fotoğraftaki suluk polisport termal felan mı? Bugün aldım da sirkeli suda bekletiyorum ilk kullanım için:)

teşekkürler alper ilgin için mtb olarakda kullanacagım tekirdağda. istanbulda şuan işe gidip gelmek için tam olarak işimi görüyor.

hayırlı olsun . Yalnız bırseye takıldım mesela burdaki linkte (link) teker full sıyah ama sizde beyaz felan karışık acaba degısık renklerde mi bunlar , sitedeki resim ornek olsun dıye mi konulmuş ? Ben de yol lastıgı takmayı dusunuyorum . Siz internetten mi aldınız ?

bizim arkadaş da mtb ye yol tekeri taktı birde mosso sabit maşa takmıştı (800 gr) hem hafif hem de bisikletin şeklini çok hoş yaptı ama onun eski maşası zoom maşaydı sizin maşanız daha daha iyi , yapmasanız da olur bisiklet güzel olmuş bence güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Gürel
@ramenes
İlk kullanım için ne yaptınız peki?
Ayrıca slick lastikler gerçekten çok fark ediyor mu? Mesela shcwalbe road cruiser 1.40 çıkarıp slick alsam fark olması için sadece dişlilerin yok olması yeterli mi?
Aslında sizinkine göre çok farkı olur ama benimkinde ne kadar fark olur merak ettim. 30 32 km hızla yolda rahat gidebiliyorum, slick olsa en fazla kaç km ekler acaba.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Gürel
yunus slick lastiklerde bi kere konfordan vazgeçiyorsun en kücük çukuru bile hissediyorsun.
fren hassasiyeti ve bisikleti eğimli olarak kullanmak zorlaşıyor
böyle ufak tefek şeyler kaybediyorsun ama. hız konusunda mütiş bir fark var uçuyor bisiklet :)

@ramenes
Yok arkadaş kalsın slick lastik. Kesinlikle bana göre değilmiş, sürdüğüm yollar yaya kaldırımları oluyor genelde. Orası da taş dizgili olduğu için şimdiki halde bile titreşim yapıyor rahatsız ediyor. Hatta bazen diyordum full süspansiyon olsa rahat olurdu diye:) Onu düşündüğüm yerde slick lastik kullanmak manyaklık olur benim için:)
Ama asfaltta 30 35 kmde kullanırken zorlanıyorum, lastik slick olsa fark ederdi eminim. Ama kondüsyonum düzelince de o sorun ortadan kalkar heralde.
Teşekkürler cevap için.

@ramenes
Yok arkadaş kalsın slick lastik. Kesinlikle bana göre değilmiş, sürdüğüm yollar yaya kaldırımları oluyor genelde. Orası da taş dizgili olduğu için şimdiki halde bile titreşim yapıyor rahatsız ediyor. Hatta bazen diyordum full süspansiyon olsa rahat olurdu diye:) Onu düşündüğüm yerde slick lastik kullanmak manyaklık olur benim için:)
Ama asfaltta 30 35 kmde kullanırken zorlanıyorum, lastik slick olsa fark ederdi eminim. Ama kondüsyonum düzelince de o sorun ortadan kalkar heralde.
Teşekkürler cevap için.

@ramenes
Jantın bağlı olduğu ön ve arka göbekler yani.

yok hacı herşey geri kalan herşey orjinal hali bu bisiklet parçaları neden bu kadar pahalı çözemedim 400 euro bi jant seti
100 euro bi gidon :DD ilginç

@ramenes

Bisiklet piyasası garip ve güzel:)
Arka rotor dikkatimi çekti de 180lik mi o?

aynen arka 180 ön 160 galiba bende yeniyim pek çakmıyorum 3 aydır hobi yaptık bu olayı

@ramenes

Rotor uzunluğu 18 ve 16 cm ise tamamdır zaten.

Şehir bisikletlerine ince teker takılır mı ? Maşa aralığı dahamı estetik olur ?

Geri