Scudo Sports

NZKW karbon yol kadrosu

cem deviren

Daimi Üye
Tepki
197
Merhaba arkadaşlar aşağıda linkini vereceğim bisiklet kadrosunun dayanıklılık, ağırlık, aerodinamizm gibi konularda bilgi sahibi olan var mı? şu anda kullandığım yol kadrosu ise bianchi sauk 2012 model monoque carbon ikisini kıyaslarsanız performans anlamında bana katkı sağlar mı yardımcı olursanız sevinirim.
şu anda kullandığım : (link)
almayı düşündüğüm : (link)

Scudo
satıcı sadece amerika, kanada ve avustralyaya kargo göndereceğini belirtmiş. buraya kargo yollamayabilir

-----------------------------------------------------------------------------------
ek:

yabancı bir forumda bu kadronun aynısını sipariş etmiş biri konu açmış ve fotoğraf da koymuş
(link)
kadro seninkinin aynısı, fakat boyasız.
bu bir taiwan kadro demişler, yorumlardan birisi şöyle mesela
http://i58.tinypic.com/2w65p8k.png
türkçesi ve özeti: kadro altımda kırılırsa hakkımı arayacağım birileri olmayacak karşımda.

yorum tarihi 2009, yani eski de bir kadro. senin almayı düşündüğüm kadronun da 2009 üretimi olması muhtemel

----------------------------------------------------------------------------------------------------
ek2:

(link)

• Beğen
Tepkiler: cem deviren
@Serkan Mıstınoğlu 2009 kadro çok eski haklısınız kadro aramaya devam o zaman. belirtmeyi unutmuşum ben de Amerikadayım belli bir süreliğine, eylül ayında geri dönücem Türkiyeye gelmeden bi kadro getirmek istiyorum siz ne önerirsiniz 800 dolara kadar bütçe ayırabilirim

local bike shoplar güzel indirimler yapıyormuş zaman zaman. gezme imkanınız varsa bir gezin derim. 800 dolara çok güzel karbon bisikletler alıp dönenler oldu ordan. türkiyede 6-7 bin yapan bisikletler

@cem deviren boyunuz kaç

• Beğen
aramaya devam o zaman :) arkadaşlar varsa önerisi olan yorumlarınızı bekliyorum

R&A cycles varmış brooklynde. çok büyük bi retailer burası. bi kadro almadan çıkmazsınız :D

(link)

Adres: 105 5th Ave, Brooklyn, NY 11217, ABD
Telefon:+1 718-636-5242

• Beğen
Sauk'u bırakıp ne olduğu belli olmayan bir kadroya geçmeyin bence, duyduğum kadarıyla gayet başarılı bir kadro sauk

• Beğen
Trek, Specialized gibi markaların anavatanında ikinci el piyasasında bütçenize uygun bir kadro bulmanız çok muhtemel.

Baktığınız ilandaki kadro aliexpress üzerinde de satılan çakma Pinarello Dogma kadrolarını andırıyor. Sauk'tan sonra performansınızda artış beklerken gözünüz kapalı güvenemeyeceğiniz bir kadroya bence de geçmeyin.

• Beğen
Geri