Scudo Sports

Number 10

Daha nice onlara ulaşmanız dileğiyle .. Kazasız belasız sürüşler dilerim. :) Sizde birde 2008 Sd- Borla vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. :)

Scudo
@Hasan Kuru

Çok teşekkürler yorumunuz için
Evet sedona borla almıştık ama onu eski bi arkadaşıma almıştık zamanında :)

Hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın :) şu bisikletlere bak, bi de benim takoza :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Özen
şu an almak istediğim bisiklet elinde bulunuyor. kıymetni bil :) çok güzel bir bisiklet. bol pedallı günler :)

• Beğen
@Alperen KIR

:D :D Sağolasın Alperen. Daha iyilerine de binersin zamanla inş:)

hocam yorumumu mazur görün bisiklet konusunda doyumsuzsunuz.bende korkuyodum bendemi bi acayiplik var diye meğer benim gibi bisiklete doymayanlarda varmış.selamlar.

• Beğen
bisikletler süpermiş,gittikçe seviyo artıyo umarım ilerde daha iyilerine sahip olursunuz.bol pedallar dilerim.

• Beğen
İyi güzel hoş da Scott'tan inip Bianchiye binmek nasıl bir duygu? O paraya 2010 Scale 70 neden almadın ona şaşırdım. Sonuçta o da slx. Scale 70 ten ne farkı var yazar mısın?

Bir çok kişinin Bianchiye karşı olumsuz düşünceleri var. Ama nedense ben çok seviyorum:) Alikut da özel serinin en güzel bisikleti zaten. Ayrıca diğer 9 bisikletin arasında daha da iyileri var gibi. Merak ettiğim şey hepsini de kullanıyor musunuz yoksa sattınız mı?..

bayaa bi farklı bisikletleri tatmışsınız tebrikler son 2 bisikleti bianhci herhalde memnunsunuzki 10.da bianchi olmuş ;))

güzel bisiklet almışsınız gülegüle kullan

allah yine eldorado fotoların arasında var bir an görünce elim ayağım dolaştı :D

Geri