Scudo Sports

NS Bikes Eccentric 27,5 Toplama

Jawerbone

Aktif Üye
Tepki
165
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
(link)

Merhabalar, bir ihtimal linkteki kadroyu ve bazı parçaları yurtdışından temin etme şansım var. Daha önce kendim bir bisiklet toplamadım. Hedef bütçe 50K'yı aşmamak. Bu bütçeye sıfır downhill vs bulmak imkansız gibi. Gene de mümkün olduğunca zorlayabileceğim bir bisiklet toplamak istiyorum. Bakındığım bazı parçaları listeleyeceğim, ''bu olmaz, şunu kullanabilirsin...'' tarzı tavsiyelere ihtiyacım var.

maşa:
(link)

Grupset:
(link)

Boğaz:
(link)

Pedal:
(link)

Furç takımını, sele, sele borusu ve sele kelepçesini nasıl seçmem gerek hiç bir fikrim yok. Yardıma muhtacım gene. :)

Gidon:
(link)

Jantlar:
(link)

Frenler:
(link)

Hesaba katmadığım şeyler olabilir, tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

Scudo
Hocam, sizin tam olarak yapmak istediğiniz nedir? eğer downhill tipi bir bisiklet istiyorsanız bunların zaten onunla alakası yok.
freerideshoptr den ikinci el temiz bisikletlere bakmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Jawerbone
Hocam, sizin tam olarak yapmak istediğiniz nedir? eğer downhill tipi bir bisiklet istiyorsanız bunların zaten onunla alakası yok.
freerideshoptr den ikinci el temiz bisikletlere bakmanızı tavsiye ederim.
Agresif hardtail diye bahsediyorlar. Şu anki bisikletim yüksek droplara vs dayanamıyor artık, yok oldu desem yeridir. Benim yapmak istediğim hareketlerde sıkıntı çıkartmasın. Dirtjump toplamayı düşündüm ancak yeri gelince uzun mesafe de sürüyorum (benim uzunum 30-50km), dj ile bunlar pek mümkün değil. Kadro türüne ns bikes enduro-trail demiş. Orta süspansiyon yok ama kadro açıları vs uygun gözüküyor. Downhill’den ziyade enduro tarzı bir bisiklet toplamak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ratm
Kolay gelsin o zaman. Schengen vizesi sıkıntınız yok muhtemelen , yoksa bunları zaten Türkiye'ye getirmek şu şartlarda çok zor. veya işte Almanya'ya gidip gelenlerden istemek lazım.

• Beğen
Kolay gelsin o zaman. Schengen vizesi sıkıntınız yok muhtemelen , yoksa bunları zaten Türkiye'ye getirmek şu şartlarda çok zor. veya işte Almanya'ya gidip gelenlerden istemek lazım.
Çok teşekkürler. Getirebilecek tanıdıklarım var o şekilde temin ediceğim. Kargo yoluyla Türkiye'ye söylemek dediğiniz gibi imkansıza yakın. Sele kelepçesi ve borusunu çok pahalı almama gerek var mı?

Çok teşekkürler. Getirebilecek tanıdıklarım var o şekilde temin ediceğim. Kargo yoluyla Türkiye'ye söylemek dediğiniz gibi imkansıza yakın. Sele kelepçesi ve borusunu çok pahalı almama gerek var mı?
Sele kelepçesi çok önemli değil bence, ama sele borusunda kaliteyi çok düşürmemekte fayda var , kırılmasa iyi olur :)

• Beğen
@Spartiat Hocam merhabalar, attığım göbek ve grup set bu kadro için uygun olur mu?

(link)

(link)

(link)

@Spartiat Hocam merhabalar, attığım göbek ve grup set bu kadro için uygun olur mu?

(link)

(link)

(link)

Uyumlu.
Shimano (link) için (link)'i önerse de BB-MT801 daha iyi. Üstelik satıcıda iyi olan daha ucuz.
(link)

• Muhteşem
Uyumlu.
Shimano (link) için (link)'i önerse de BB-MT801 daha iyi. Üstelik satıcıda iyi olan daha ucuz.
(link)
Hocam tam sipariş geçerken 32T olan tükendi... 30T aynakol aşırı bir farklılık olur mu?

Hocam tam sipariş geçerken 32T olan tükendi... 30T aynakol aşırı bir farklılık olur mu?

Tüm oranlarda %3.6 fark olur, etkisi kullanıcıya göre değişir. Erdoğanlar ile görüşün, belki paketi 32 ile oluşturabiliyorlardır.

• Beğen
Tüm oranlarda %3.6 fark olur, etkisi kullanıcıya göre değişir. Erdoğanlar ile görüşün, belki paketi 32 ile oluşturabiliyorlardır.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, 32T ancak 170mm kol olarak gönderebiliyorlarmış. hangisi daha mantıklı olur?

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, 32T ancak 170mm kol olarak gönderebiliyorlarmış. hangisi daha mantıklı olur?

O da kullanıcıya göre değişir.

• Beğen
Geri