Scudo Sports

Notebookla yada masaüstü sistemle takaslik bisiklet

Scudo
bisiklet düşünmüyor arkadas :) bisikleti var saten bisikletini bilgisayarla takas etmek istiyor :)

@serdarsen80

İlk ederi 800 lira olan bir bilgisayar karşılığında mı takas istiyorsun.. Bilgisayar konusunda beklentilerini yazarsan daha hızlı bir takas olacaktır..

Değil mi?

dogrudur..

masaüstü veya laptop en az çift çekirdek (core2duo veya amd X2) ve en az 2gb ram düşünüyorm konfirigasyon olarak budur.. Tabiki notebook ilk tercihimdr...

slm...
compaq preserio c 700 üm var cd okuyucusunda sorun vardı format atınca düzeldi.sıfır ayarında ikinci el piyasası 900 bataryası ölü olanlar 700 civarında ankarada oturuyorum numaram 05356561771

UOTE=furkan kelle;705074]https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=50482

üstteki ilandaki bisikletimi masaüstü veya notebookla takas etmek istiyorm..
takas etmek istediginiz masaüstünün veya notebookn garantisi faturası özellikleriyle ilgi geniş bilgi verirseniz bende rahatlıkla bakabiliyim..

iletişim: frkn90@hotmail.com

Takas teklifim ank dan yol bisikletleri için geçerlidir.Lap top sıfır ayarında geçen yıl alındı.masa üstünde kullandığım için bataryasını bikaç kez taktım 2 tane lap top olduğu için yol bisikletiyle takas etmek istiyorum. özelliklerine internetten bakabilirsiniz kutusu ve faturası ev taşıdığımız için bulamıyorum ama medyamarketten aldım kayıtlardan çıkarılabilir.çantasız aldım targus marka çanta hediye edebilirim.Ank dışına kargoya veremem herhangi çarpma çizilme kırılma olabilir ankara dışında olanların burdan takas için tanıdığı ve güvendiği biri varsa olabilir.

Bilgisayardan bilgisayara 1.000'lerce lira farkı olabilir. Markası nedir, özellikleri nelerdir? 500'e de notebook var 5.000'e de.

Bisiklet güzel fakat kullanım amacım dışıdır.Masaüstü bilgisayarımı yakında askere gideceğim için satıyorum. İlgilenirseniz linki aşağıdadır, alacaksanız da kargoyu ben karşılarım.
(link)

Geri