Piskiletci
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.547
- Bisiklet
- Corratec
Şu masaüstümden kurtulup yeni bir notebook almayı düşünüyorum. Bilgisayarıma oyun yüklemiyorum ve oyun oynamıyorum, Autocad de filan çizim yapıyorum. Yerine göre 3 boyutlu da olabiliyor. Ayrıca photoshop ve after effects i sıklıkla kullanıyorum bunları rahatlıkla kaldırabilmesi gerekiyor. Onun dışında internet haricinde kullanmıyorum. Proteus isis i çok sık kullanıyorum ama onu en dandik bilgisayar bile kaldırır gibime geliyor 
Şimdiki masaüstüm 7 yıllık ve sadece hoparlör ve faresi değişti geri kalan parçaları ilk aldığımdaki parçalar
İntel Pentium 4 CPU 3.00GHz, 2,99Ghz,521mb ram var.
Öyle fazla harddiskte gözüm yok, tek istediğim ekran kalitesi iyi olsun, ekran boyutu 15,..." den büyük olmasın. Yukarıda dediğim gibi çizim yaparken zorlanmasın, diğer özellikleri normal seviye olsa yeter.
Şu modeli beğendim, bu modelle veya başka bir modelle ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Uçuk kaçık oyun canavarı notebook tavsiyesi sakın yapmayın
Marka takıntım da yok,paylaşımlı ekran kartı olmazsa sevinirim.
(link)
İşlemci : Intel® Pentium İşlemci P6000 (İşlemci hızı 1.86 GHz., 3 MB L2 Cache)
Microsoft İşletim Sistemi : Orijinal Windows®7 Home Basic
Ram Bellek : 2 GB DDR3 1066 MHz Bellek
Hard Disk Bellek : 250 GB SATA Harddisk
Wireless LAN : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g
Ekran Çözünürlülüğü : 15.6" WXGA (1366x768) TFT Parlak Renkli Ekran
Ekran Kartı : 2 GB ATI 5165 Ekran Kartı (1 GB DDR3 Ayrılmış Bellek)
Optik Sürücü : DVD RW DUAL Optik disk sürücü
Web Kamera : 1.3MP Web Camera
DİĞER : Intel® HM55 Chipset , PCI-e Mini Card , 1X HDMI, 1X E-Sata PCI-e Mini Card , 3X USB 2.0 port
Şimdiki masaüstüm 7 yıllık ve sadece hoparlör ve faresi değişti geri kalan parçaları ilk aldığımdaki parçalar
Öyle fazla harddiskte gözüm yok, tek istediğim ekran kalitesi iyi olsun, ekran boyutu 15,..." den büyük olmasın. Yukarıda dediğim gibi çizim yaparken zorlanmasın, diğer özellikleri normal seviye olsa yeter.
Şu modeli beğendim, bu modelle veya başka bir modelle ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Uçuk kaçık oyun canavarı notebook tavsiyesi sakın yapmayın
(link)
İşlemci : Intel® Pentium İşlemci P6000 (İşlemci hızı 1.86 GHz., 3 MB L2 Cache)
Microsoft İşletim Sistemi : Orijinal Windows®7 Home Basic
Ram Bellek : 2 GB DDR3 1066 MHz Bellek
Hard Disk Bellek : 250 GB SATA Harddisk
Wireless LAN : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g
Ekran Çözünürlülüğü : 15.6" WXGA (1366x768) TFT Parlak Renkli Ekran
Ekran Kartı : 2 GB ATI 5165 Ekran Kartı (1 GB DDR3 Ayrılmış Bellek)
Optik Sürücü : DVD RW DUAL Optik disk sürücü
Web Kamera : 1.3MP Web Camera
DİĞER : Intel® HM55 Chipset , PCI-e Mini Card , 1X HDMI, 1X E-Sata PCI-e Mini Card , 3X USB 2.0 port