Scudo Sports

NorthWave yol ayakkabısı, shımano PD-R540 yol pedalı ve kal

ayakkabının altına takılan kallar bildiğim kadarıyla 2 çeşit hareket etmeme özelliği kalla alakalı, bazı kalların baş kısmı resimlerde de görüldüğü gibi daha büyük o tür kallar pedala girdiğinde ayakkabı hareket edemez sabittir. ama diğer kallarda kücücük bi hareket edebilme özelliği vardır. bilgi açısından paylaştım bunu, yoksa 30 tl verip istediğiniz kal çeşidini satın alabilir siniz :) teşekkürler
(link)
(link)

Scudo
Acil nakit ihtiyacından dolayı ayakkabılar 80 TL'den, pedallar 30 TL'den günceldir...

Acil nakit ihtiyacından dolayı ayakkabılar 80 TL'den, pedallar 30 TL'den günceldir...

Acil nakit ihtiyacından dolayı ayakkabılar 80 TL'den, pedallar 30 TL'den günceldir, ikisi birlikte alındığı takdirde kallar hediyedir, sadece kal ve pedal fiyatı 50 tldir.

ayakkabılar 80 TL'den, pedallar 30 TL'den günceldir, ikisi birlikte alındığı takdirde kallar hediyedir, sadece kal ve pedal fiyatı 50 tldir.

ürün duruyorsa mesaj aatbilir misin hocam ?

Kallere talibim ayri satiyorsaniz ama sari daha mi iyi kirmizi mi bilemedim

Arkadaşlar ürünleri ben almıştım mayıs ayında. Arkadaş sanırım foruma uğramıyor. Bilgi vermek istedim.

Geri