Scudo Sports

Normal ayakkabıya spd kalleri takılabilir mi?

İhsnn_zyvl

Forum Demirbaşı
Tepki
196
İsim
İhsan
Bisiklet
Salcano
Merhaba
Spd pedala geçmek istiyorum ancak pedal fiyatı normalken ayakkabı fiyatları çok yüksek bana göre bu yüzden şöyle bişey aklıma geldi acaba pedalı alıp kallerini tabanı kalın eski bi ayakkabıma monte edebilir miyim? Kaller dışarda kalır ama çok sorun değil benim için fazla yürümem çünkü

Scudo
@İhsnn_zyvl ayakkabının tabanı yumuşak ve esnek olduğu için sorun çıkartır

• Beğen
Tepkiler: mehmet.t
cyclist dergisinin hangi sayısında bilmiyorum ama normal ayakkabıdan dönüştürmeyi ayrıntılı olarak gösteriyor ve anlatıyordu. bir bak istersen

@Ulaş Çavuşoğlu ben iyiliğini veya kötülüğünü hiç bilmiyorum, kullanışlı olur mu veya kötü mü olur onuda bilmiyorum. arkadaş sadece ekonomik olarak bir şey düşünmüş bende denemesi için yönlendirmek istedim. şahsen ben zaten öyle bir şey yapmazdım.

@Ulaş Çavuşoğlu
Hangi konular acaba link atabilir misiniz
@serkanoz87
Hocam hangi yıldı acaba hatırlıyor musunuz?

@İhsnn_zyvl cyclist mart ayında başladı, haziranla eylül arasındakileri bir incele cyclist türkiyenin sitesine girip bir incele, araştır

@Elbrus
Teşekkür ederim eve gidince izlicem :)

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Kafanizda biseyler oluşturup mahalle arasi ayakkabi tamir eden amcalardan yardim alin derim. Onlar mevcut ayakkabi tabanini daha iyi modifiye edebilirler , tabana ekleme cikarma yapabilirler. Aliexpressten kal siparişi vereyim bnde , bakarsin bir yolunu ogreniriz o zamana kadar . takipteyim :)

@furkan.zaman
Aliexpresde ne kadar acaba? Bi de bende pedal da yok pedalı da almam lazım da

@ihsnn_zyvl 20 lira mtb kalleri. Merlindeki ayakkabilara bakin bi. Bundle deal oluyor onlarda ayakkabiyi alana pedal cok ucuza geliyor.

kramponların tabanı serttır bıssıklet ayakkabısı gıbı kallerı ona bı sekılde vıdalamanız gerekır ama bana sorarsan fıyat olarak fazla fark olmaz bısıklet ayakkabısı gıbıde olmz cunku surerken pedalı cektıgınız zaman cok kuvvet verıyorsunuz kı bısıklet ayakkabısının vıdaları bıle gevseyebılıyor sonra kallerı ayarlanız lazım ayagınıza gıre yoksa agrı yapar dız ve bılek bolgelerınde ekonomık olsun dıye yapıyorsan bence bulasma btwından dusuk model al yok ben zevkıne denemek ıcın yapıcam dersen orası ayrı

forumda bi arkadaş krampondan yapmıştı

@serkanoz87
Cyclist dergisine mesaj attım ama öyle bi yazı olmadığını söylediler hiç bi sayılarında

Normal ayakkabıda zamanla kilitten çıkarırken deformasyonlar olacaktır 2.el ürün araştırmak ve almak daha mantıklı sanırım @İhsnn_zyvl

Geri