bence hepımızın duyarlı olması gereken bır konu var okadar guzel bır ulkede yasıyoruzkı bence bu ortamlardan daha guzel seyler yapıcak yerler var ulkemızde mukkemmel bır dogaya sahıbız ve bunu degerlendırmeyı bılmıyoruz bızım toprak degerlendırme mantıgımız bınalar gokdelenler yada o manzarayı goren evler yapmak ıcın baska guzellıklerı maffetmek olmamalı bu guzellıklere zarar vermeden bu sekılde degerlendıre bılır dırt jump freeride ve down hıll gıbı sporlar ıcın elverıslı hale getırmek ıcın degerlendıre bılır ve bunu ıcın tamamen dogal seyler kullanabılrız ve butur ımrenerek baktıgımız resımlerıde bızlerde olabılırz sadece bu ısteklerımızı dıle getırmemız gerekır ama dıle getırmek derken 2.kısınıon beledıyeye gıdıp konusması deıl gercekten dıle getırmekten goze batmamız gerekır ve bu spora kendını veren kısıler mutlaka vardır aramızda olmadıgını hıc zannetmıyorum vede turkıyede cok ıı bısıkletcıler var bence bu forum aracılıgıyla herkezın bır beledıyelere hatta beledıyelere ve meclıse bıle herkez bır mektup yazzsa ve cevresındekılere bu sporla ılgılenen lere mektup yazsa bınlerce deıl mılyonlarca ınsan oluruz ve ulkemızdede butur yerlerın fr pıslerının fılan yapılmasınısaglayabılrız sadece cıddı bır cogunluk olması lazım bence herke bu konusa bırazcık duyarlı olsa bu tur ortamlar ulkemızde de olur ve resımlere bakmak yerıne bızlerde bunu bızzat yapanlar arasında oluruz herkez bunların yapılmasını ıstıyo ama sadece lafta yapalım dıyınce emınım burdan en az 100 kısı hadı yapalım der ama yapalım demekle olmuyo ortak bır sey bulup forum olarak ve turkıyedekı bısıkletcılerdende yardım alarak onumuzede bır dernegı alsak bısıkletlıler dernegı gıbı cıddı bır dernekten bahsedıyorum emınım butu spor ıcın cok katkıda bulunabılrız butur yerler downhıll etkınlıklerı yarısları fılan yapılan bır ulke halıne gelırız ve dunyada bu spordakı cok etkın ulkelerden bırı halıne gelelbılırz