Scudo Sports

Norco vps atomic 200

Scudo
ön maşa için: (link) firma sahibi fox tan ayrılmış ve bu firmayı kurmuştur. Brooklyn Machine Works (BMW) de iniş kadrolarında Avalanche kullanmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay ve Alican
@qweasdzxc

asıl sen tesekkuru haketmıssın.eline sağlık..

en son foto çoooooooooooooook ama çok romantik 5 sene sonra hepi
mizin üstünden atlar

o ii ama bir adam daha karpiel kullanıyodu 5.5 metreden tlıyodua extreme sport channel dan görmüşdüm bisikleti görminiz lazım o kadar komik bişydi anlatamam kadro bayaa küçük orta amortisör 40 lık bir başa kadar :D nerdeyse orta amortisörün bir kolu arka göbekden tutacaktı :p baya büyükdü kadronun o kadar küçük olmasına rağmen ön maşada rahat 240 mm verdı yani bayaaa havadaydı çok dengesiz gibi gelmişdi bana ...

paylaşım için saol çok güzel bi kaç resmi bilgisayarıma ladım ekledim arşivime emeğine sağlık

...emeğe saygı...

tabiki paylaşımların devamını bekliyoruzz;)

tokata geldim yarın bayağı resşm ekliyeceğim bir işim çıkmaz ise :D :) :.:.:.:.

bence hepımızın duyarlı olması gereken bır konu var okadar guzel bır ulkede yasıyoruzkı bence bu ortamlardan daha guzel seyler yapıcak yerler var ulkemızde mukkemmel bır dogaya sahıbız ve bunu degerlendırmeyı bılmıyoruz bızım toprak degerlendırme mantıgımız bınalar gokdelenler yada o manzarayı goren evler yapmak ıcın baska guzellıklerı maffetmek olmamalı bu guzellıklere zarar vermeden bu sekılde degerlendıre bılır dırt jump freeride ve down hıll gıbı sporlar ıcın elverıslı hale getırmek ıcın degerlendıre bılır ve bunu ıcın tamamen dogal seyler kullanabılrız ve butur ımrenerek baktıgımız resımlerıde bızlerde olabılırz sadece bu ısteklerımızı dıle getırmemız gerekır ama dıle getırmek derken 2.kısınıon beledıyeye gıdıp konusması deıl gercekten dıle getırmekten goze batmamız gerekır ve bu spora kendını veren kısıler mutlaka vardır aramızda olmadıgını hıc zannetmıyorum vede turkıyede cok ıı bısıkletcıler var bence bu forum aracılıgıyla herkezın bır beledıyelere hatta beledıyelere ve meclıse bıle herkez bır mektup yazzsa ve cevresındekılere bu sporla ılgılenen lere mektup yazsa bınlerce deıl mılyonlarca ınsan oluruz ve ulkemızdede butur yerlerın fr pıslerının fılan yapılmasınısaglayabılrız sadece cıddı bır cogunluk olması lazım bence herke bu konusa bırazcık duyarlı olsa bu tur ortamlar ulkemızde de olur ve resımlere bakmak yerıne bızlerde bunu bızzat yapanlar arasında oluruz herkez bunların yapılmasını ıstıyo ama sadece lafta yapalım dıyınce emınım burdan en az 100 kısı hadı yapalım der ama yapalım demekle olmuyo ortak bır sey bulup forum olarak ve turkıyedekı bısıkletcılerdende yardım alarak onumuzede bır dernegı alsak bısıkletlıler dernegı gıbı cıddı bır dernekten bahsedıyorum emınım butu spor ıcın cok katkıda bulunabılrız butur yerler downhıll etkınlıklerı yarısları fılan yapılan bır ulke halıne gelırız ve dunyada bu spordakı cok etkın ulkelerden bırı halıne gelelbılırz

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
bunları konuşmak çok güzel ama ülkemizde bu spor o kadar gelişmedi kaldıki bu durumda herkesten mektup yazmasını beklemek zor gibi hem yazsakda yani motorsiklet fiyatları bu kadar düşükken insanlar bisikleti sadece çocuklarına karne hediyesi olarak görürüyor biz bizim bir maşaya verdiğimiz parayla moped alıınıyor 1000ytl ye 150lik bir scooter alınıyor iken insanlara bu parayı bisiklete yatırmak saçmalık geliyor dolayısı ile bisiklet sporu gelişmiyor neredeyse karne hediyesi olarak görülen bisikletin yerini bile motorsiklet alıcak emniyetimiz sağolsun fazla üstüne düşmüyor düşse kullanana 1000 kullandırana 1000 ytl ceza ve motor bağlancak adam 700 ytl lik motor için 2000 ytl ceza ödüycek görücek motoru ama emniyet fazla çalışmıyor insan da cesaret alıp motorsiklete iyice yöneliyor yani sonuç hava kirlliliği ve bu kadar kaza herşeyde bir yanlışlık var yapılabiliecek birşey yok ama ....

ya onemlı olan o deıl zaten bu sporu sevenler sevıyo yapmak ısteyenler bellı gercektn bu sporu seven bısıklertını bır moto sıklete degısmez yanı mektubu ornek olarak verdım tabıkı burdakı herekze mektup yazdıramayız ama sıte admın ı herkeze kısısel mesaj bır sekılde ıletırse burdada bır baslık olur oraya herkez bu konudakı duyarlılıgını ve ıstegını belırtır turkıyedede bu tur seylere elverıslı ortamlar cıkartılırsa emınım bu konusa cok gelısırız tmm duyarsız bı devlet var ama toplumda duyarsız sadece ıstıyoruz elde etmek ıcın hıc bısey yapmıyoruz en azından admınden ıstesek buraya bır baslık acsasıtedekı herkeze de masajla buraya mesaj atmasını ıstesek o sayfayıda mutlaka bır buyugun ama beledıye baskanı gıbı deıl cunku bu ıs beledıyeden cıkmıs bır ıs oluyo meclısten bırısıne ulastırılması bence cok kolay olabılrı.motor kullanalar ıse bızı pek ılgılendırmıyo cunku bu spor yaygın lastıgı zman tv lerde gazetelerde futbol macı gıbı f1 yarısı gıbı bu yarıslarda yayınlandıgı zman zaten ınsanlarda ozenıp yapanların sayısıda artıcaktır bu ıste klupler acılıcaktır o zman yarıslar duzenlenır ve turkıyedede gayet cıddı bır spor halıne gelır zaten ozman da ekıpman sonumuzda kalmaz ıhtıyac oldugu goruldugunde turkıyede bagzı bısıkletcılerın adını bıle bılmedıyı bısıkletler markalar turkıyedede olucaktır.

motorcross dan cok farkı var aslında tamamen kendı gucunle yaptıgın bısey otekınde bır motor var sonucta

motorcross dan daha sağlıklı vede onun kadar ağır olmadığı için manevra kolaylasıyo dolayısı ile rahatlıyosun yani risk az ...

Geri