Scudo Sports

'' nonstoptempo''

Peruk işini keller düşünsün. Benim saçım zaten peruk gibi.

Stresli olduğunuzda bir erkeğin elini tutun diyor. Mesela kudu ile aytekin elele tutuşup bisiklet sürüyormuş :D Aytekinde isveçliler misali sapsarı upuzun bir peruk, kududa rocker tarzı, siyah, hafif kıvırcık, hafif yağlı görünümlü bir peruk :)

Kilo vermek için uyumak bunu beğendim. Uyumayı çok severim.

Scudo
@krankmili

hihoaoaooaoaoao
ben kelim ben kelim bende saç yokki...
haftada bir kafayı permatiklerim kafayı keseriz hep ...
yalnız bu aylar yapmıyorum kafam üşümekte akşam baktım saçlar bembeyaz ......
olmuşuz bembeyaz bana çektirenler var ...
bu arada kırmızı urbanın şefi nedense kaskı kafasından hiç çıkarmıyor kask yoksa bandana ile resim çektiriyor benim bu forumda bir kaç tane kelaj resmim var idi ...ama kırmızı urbanın bir tane kafada hiç bi şey yokken tek bir resmi varda nerden bulacam onu ama onun kafada gene saç varda emme epey şinanay olmuş....:D :D :D :D
biz aytekin ile el ele heç bisiklet sürmedik bi kerem teessüf ederem :D :D :D :D :D :D

Bir gün gazetede bir haber okuyabilme ihtimalim geldi şimdi aklıma.

İstiklal caddesinde yürürken kafasına büyük bir cam parçası düşen genç ölümden şans eseri kurtuldu.

İstiklal Caddesinde tek başına elinde bir kitapla yürüyen genç, kafasındaki bisiklet kaskı sayesinde kafasına 11. kattan düşen 2x1 metrelik cam parçasından ufak tefek sıyrıklarla kurtuldu. Sadece kollarında ufak kesikler oluşan genç hastanede tedavi altına alındı. Tomografi sonucunda herhangi hiç bir probleme rastlanmadı.

Gence neden yaya iken kask taktığı sorulduğunda bisiklet kaskına çok alıştığını ve normal hayatta da kullandığını iletti.

Eğer bu haberi okursak bir gün işte o zaman senin kafanın etini ben yemeye başlarım Kudu Baba.

@krankmili

hehehehheheheheh
böyle deliler varmıdır acep ....

adamın biri çıldırmış bakırköy hastanesine yatırmışlar sürekli tekrar tekrar yapıyormuş kaskımı çok seviyorum kaskımı çok seviyorum diye ve kafasında sürekli kask varmış tuvalete kaskla gidiyormuş sokakta kaskla dolaşıyormuş...
saçları çok uzamış ama hep yanlardan kesiyormuş kaskını asla çıkarmamış kafası kokmaya başlamış...yatarken kaskla yatıyormuş...
otobüse kaskla biniyormuş ..sinemaya kaskla gidemiyormuş çünki hep kavga çıkarıyormuş çıkarsana kardeşim şu kaskı diyenlerle kapışıyormuş ....
denize kaskla giriyormuş.....
dolmuşa kaskla biniyormuş.....lokantaya kaskla gidiyormuş.....sonunda adamı mazhar osmanın tımarhanesine yatırmışlar ......
sonunda adam öldüğünde adamı kaskla gömmüşler ....

:D :D :D :D :D

@Hasip Çehre

Bugün spor ilçe müdürlüğüne gittim lisans çıkarmak için. Oradaki adam da gayet ukala bir şekilde birazdan toplantıya gideceklerini ve herhangi bir işlem yapmayacaklarını söyledi. Bugün git yarın gel dedi bana. Ben de işten izin aldığımı ve yarın çalıştığımı söyledim. Yapacak bir şey yok dedi. Ben de tepkimi gösterip çıktım. İşte Türkiye'de spora ve sporcuya verilen destek ve kamu sektöründeki kadrolaşmayla ilgili sitemli bir yazı yazmıştım ama nedense forum yöneticileri konuyu silmişler. Bunda işlerine gelmeyen ne varsa artık. Herhangi bir açıklama da yapılmadı. Artık beni banlarlarmı bilmem ama forumun yönetim sistemi dikta rejimine benziyor :) (Banlamazlarsa şaşırırım artık) :) Bu arada inşallah bu sefer mesaj silinmeden yetişip okuyabilirsin olmadı başka iletişim kanallarından iletirim sana durumu :)

@Onur Berberci

onur durumu halil uygunla konuş istersen özelden ...

https://www.bisikletforum.com/customavatars/avatar5216_9.gif

halil uygunun avatarı
namı diğer
david gilmour
efsanevi gitarcı
pink floyd pempe uçuş ahhhhhhhhhhhhhhhhh
gene efkarlandım iyimi...

@Kudret Kurtcebe

Tahin ve pekmez ikilisi ne güne duruyor Kudret Abi :D :D Adama müthiş enerji veriyor, hesaplı. Yalnız minik bir çanta taşıman gerekiyor.

sinikırs 1tl beyler ben bir kutu alacağım şimdiden ama iyileleşene kadar bitiririm diye korkuyorum...

@Onur Berberci

toplantıya gidince işlem olmuyomuş yani öylemi??

hangi ilçe bu bide ben gideyim bakayım zaten lisansı uzatmam lazım yada birlikte gidelim bidaha...

yazı politik veya siyasi gelmiş olabilir...
,bazen zararsız bir yazıyı bile siklebiliyolar soğukkanlı olmak lazım
sen yazıyı bana bi gönderebilirmisin...

@Cem Şentin

işte o vakit yük oluyor cem bu power barları taşıması kolay küçük paketler ama şimdi bi plan yaptım kafada ....
hasip aga asılırsan dedi 4 bar yani enerji jeli ben rampada asılmayacağım ve tin tin çıkacağım 18 km ....
sonra 15 dakika dinlenirim yada yarım saat ....
bu kartepe rampalarında her vakit kopmalar olmuştur 8 kez gittik oraya ...
inişte enerji sarfetmem yani cepte keklik iki bar olacak...nasılsa trenle gidiyoruz...
28 km iniş tek rampa yok....
suadiyeye kadar....ve ondan sonra dümdüz yol izmite kadar tek rampa yok .......gene cepte iki bar ....durmakta....tabi bu arada su içtim bir iki tuzlu bisküvi yerim bi kola içerim ....esas olay dil ovasında başlayacak oraya gelmeden bir bar atarım güm emerim...
ve dil ovasını yerim......
sonra ikinci rampa dizileri beni gebze tuzla arası fena yakalayacak ama bunlar uzun değil orda tuzla finale doğru bir bar daha emerim ve tabi 20-40 dakika ara ile iki litre su da içerim ben bu işi kotarırım ......
toplam 150 km bir günde adamda yarattığı yorgunluk 200 km ye denk .......
hadi hayırlısı.....

tabi bu turun bi akşam öncesinden 3 tabak domates rendeli makarna içine buğday atarak .....hafta içersinden haşlama tavuklar....tur sabahı omlet dört yumurta ve süt vede lor peyniri siyah zeytin ....
dört yumurta çünki tur ağır sayılır ....

@Hasip Çehre

Bahçelievler stadının içinde. Aslında dayım orada antrenörlük yapıyor. Ben bir daha gitmeyeceğim. Evraklarımı dayıma veririm halletsin o.

@Onur Berberci

benim dayımda ankaradaki stadta bende ona göndereyim halletsin bari :):):):):):)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg

Saturday 1/29/2011
Windy; a shower in spots in the morning followed by occasional rain and drizzle in the afternoon
High Temperature: 7°C
RealFeel: 0°C
(link) (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/14_int.jpg
Sunday 1/30/2011
Times of clouds and sun with a couple of showers
High Temperature: 6°C
RealFeel: 1°C

pazara bi aydos çekeyim kendime....ayaklarım karıncalanıyi....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/14_int.jpg
Times of clouds and sun with a couple of showers

High Temperature
6°C

RealFeel®
1°C

Winds
NNE 19

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0.51

Amount of Rain
0.51

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
3 Hours

Hours of Rain
3 Hours

onur vede hasip aga ....
şimdi topçulardan kartepe hiç yapmadık bence yapalım...
maliyet 12 ytl de kalmakta gayet uygundur ama iki ay sonra şehir hatları vapurlarından para alınacak yani bisikletten duruma bak iyimi trenede zam gelir

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Sayın Kudret bey arkadaşınızın başına gelen kazaya çok üzüldüm geçmiş olsun dileklerimi kendisine iletirseniz sevinirim sizede başarılar diler saygılarımı sunarım
ali baba

• Beğen
Tepkiler: cagatay-taha
@cagatay-taha

3 saatlik yağmur sabahtan yağarsa yerler ıslak olur ama öğle sonrası yağma durum olursa bu turu öğleye kadar bitirme durumu,onun için kısa mesafe ,sabah 10.00 bostancı adalar iskele önü senin tekerlerin kaydırması çok fazla ben gene biraz daha az ama sonuçta kaydırma riski var ....
sabah duruma bakıyoruz yerler ıslak değilse ben çıkarım sabah mümkünse çağatay, mesaj at saat 10.00 da bostancı..adalar iskele önü.....
yerin durumuna göre ıslak ise iptal....
cumartesi yağmur var ...

Geri