Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

@Yener ER

Allah a şükür abi. bi aksilik yok çok şükür. özlettiniz kendinizi. bigünde bizim tarafa gelinde çay may içelim. ne bilimm mayalı bişeyler içelim. iki lafın belini kıralım .

Scudo
@Evren T.
Bin aydan hayirlidir oylesi.....

O garip ifade bana degil i pad'e aittir. Simdi kaldirdim auto spell check olayini duzeldi. Evet fotolar konusunda Bora beyden yardim bekliyoruz.....

Bu bahsi geçen Bora Bey'i ben tanıyor muyum?

@reha genç

:) Tanırsın sanırım... ama tahmin ettiğin kişi değil sanırım.Bora Alben.

@reha genç

bizim tanığımız BORAB nickli, Bora abi nerlerde ya Reha.? bilgin varmı? yazdım ona bir kaç kere ama cevap alamadım.

@zeki günaydın

İnternet ulaşımı kısıtlı.Evinde pc yok.

Yaklaşık 1 ay önce kalıcı olarak İzmire taşındı.Ayın 22'sinde yanına gideceğim.Selamlarınızı iletirim.

Evren abi tanırım evet,fakat tahminim yanlış oldu doğru...

Bora beyden yanit alamadik hala.....:)

Yener abi....

Yarın bi deneyelim mi Kerim abinin araca 3 mtb'yi.?Ben işe bisiklet ile gelirim.Burdan gideriz Kertman amcaya.

Gecikmeli de olsa Kılıçkaya Turumuz....

1.600 metreye cikildi.... Fotograflar Bora Alben.

(link)
(link),
(link)
(link)
(link)
(link)
URL=http://www.ressim.net/i/5157519]http://ressim.net/61/upload/0b09aa53.jpg[/URL]
(link)
(link)
(link)
(link)

hatırladım yıllar önce idi...,,evet o vakitler fox maşa vardı o yol öyle bi zordurki koca koca taşlar arka tekeri kaydırır evren ben kemal üçlüsü bi olay yapmıştık bence o yol kartepeden daha zor ama en zorunu aytekin ben volkan akboga ile yaptık ......2266 rakım toplandı dabıl tavşanlı yolu en zoru, yer yer 10-19 eğim rampa iznik yolu üzerinde .....

surekli calisilmaz ki canim...

Bu arada Kudret beyin bahsettigi Tavsanli yolunu biliyor musun?

Altınova'ya gelmeden Güney'e sapmak gerekiyor.Bildiğim kadarıyla geçen sene Harun sen ben gittiğimiz rotanın benzeri.

@Yener ER

yener üstad o yolu muhakkak evren ile kopartın derim ben dönüşte patlama yaptım örencik dönüşü çok dik ora 19 eğim ama kısa mesafe olmasına rağmen şiştim 54 lük bu kadar dedi...evet yazıyorum ...tavşanlı hemen topçulardan sonra 800 metre akabinde ahmetli köyü sonra örencik sonra sermayeci köyü yoluna girmeden mahmudiye ve dehşet bi iniş var mahmudiyeden sahile yalnız çakırlı kestirme üreğil biraz uzun ikiside aynı yoldan sahile iner kuzey sahile ordan iznik i ya güneyden alarak gelirsiniz, dönüşüde tavşanlıdan çıkarak yaparsınız benim başıma gelen iki kaza sonucu olayın boyutu değişti tabi tavşanlı yolunda vites teli koptu mahmudiye inişinde gidon sola kaydı bu vaziyette kuzeyden iznik e gittim ve volkan dost sağolsun halletti onlar daha fazla etabı yukarda yazdım o şekilde yaptılar ,,,evet benim patlama tavşanlıyı tersten almakta oldu ,partnerlerimin benim yüzünden tempoları düştü ama beni kaderime bırakacaksınız bu bi emirdir dedimsede sağolsun aytekin ve volkan beni bırakmadı ..

ha bu arada belirteyim volkan akboga almanyada produr elitlerde dağ bisikleti yarışlarında almanya üçüncüsü ve buraya arada sırada uğrar,,,,diyeceksinizki ne işin var senin gibi moruğun bunların arasında galba ecelime susadım ben ,,,

:) :)

Firsat olursa deneriz.

Bilgi icin tesekkurler....

Geri