Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

bu arada bisikleti niye satıyorsun dursun o bisiklet
bisiklet en son satılacak bi araçtır....

superdi bu laf..:)

yenisini almak için satıyorum.:)

Scudo
@gokhanvurgun

gökan karışmaz sen merak etme .......
biri pedal diğeri ise tempo ....
nede olsa aytekin erzan gibi adama yakışan bi olay tempo biliyorsun
ve non stop temponunda müdürü olmakta ,ben onun yanında çıraklık yapıyorum senin anlayacağın ortak tarafımız evli değiliz ve çocuklarımız yok bu topiğin evli olan arkadaşlarımı ve seni tenzih ederim ben ve aytekin erzan bisikletle evli olan adamlarız ....

:in: :in: :in: :in:

:):):):):):):):):):):):):)
vay anasına ya...
Çavuş arkadaşların gurup isminden esinlenmiş olman çok ayıp doğrusu :):):):):):)

hemen değiştirti topğin adını bence....

yoksa tövbemizi geri alıp şu PerformanStanbulu tekrar hayata geçirsek mi???

nonstoptempo nun nonstoppedals anadolunun benzerliğinın farkına varmış olsaydım tek bir kelime bile yazmazdım uyandırdığınız için teşekkür ederim...

Çavuş nonstoptempodan istifa ediyorum :):):):):):):):):):):):):):):):):)

özlük haklarına saygılı olalım....

@Hasip Çehre

aytek aslında biliyorsun biz bu bisiklet grup isimlerine karşı idik ama performanstanbul hakket iyi idi...
evet bu yüzden yıldızlarım söküldü evet merkez yıldızlarımı söktü....
:) :) :) :) :) :)
gerçi yönetimden halilden isteyebilirim rica edersem o değiştirir . deltaya yarın gideyim performanstanbul olarak topik değişir halil yapar...

@gokhanvurgun

Merhaba Gökhan,
Senin ilanını açamamak biraz benim tembelliğimden kaynaklandı. Evren resim linklerini bana gönderdi ama foruma yüklediğim zaman çok küçük kalıyorlar. Resimleri normal boyutlarında behcetatinc@gmail.com adresine gönderebilirsen yarın ilanını gireyim.

abi selam cok tesekkur ama . dun kurallara bakarken gordum ki baskası adına ilan da acılmıor. ben kullanıcı adımı degostırdım vs.
sahibinden com a girdim.
buraya da kendim girecegim.
cok tesekkur ilgine, gorusmek uzere..

bisiklete binmeyen adamın da boyle bir -grup ismi-konuda cıkıs yapması tamamen sacma oldu:) benım yerıme evren sen bunu takip et lütfen:)

Hobareyyyyyy...!!!!!! Havalar ısındı... :)

Hortlattım linki... :) Yaz bisikletçileri siziiii.....

@porter3434

2 aydır bisiklete binmiyorum.

Bugün işe bisikletle gideyim dedim,birde ne göreyim ölmüşüm bitmişim.

Sahip olduğumuz şeyleri çok hızlı yitiriyoruz...

2 aylık açığımı 5 ayda kapatamam kesin :eek:

@porter3434

heyttttttttt
dağıtırım ülen bi topiği........
:D :D :D :D

evren şaka bi yana bunu değiştirmeyi düşünüyorum emme iş işten geçti ayrıca senin bu topik uzun zaman sustu ve non stop tempo çalıştı ,aslında aradaki nüans farkı biz evli değiliz çocuk yok aytekin erzan ve ben ama ne hikmetse aytekin beğenmedi, ben dedi o topiğe yazmam dedi bu sayfada performans topiği var senin anlayacağın bi olay var burda performans aytekini bu forumda tanımayanlar olabilir ama sahada adamı 1000 parçaya böler evet bu kadro onur ben aytek çok çalıştık kışında durmadı bu kadro evet artı evren sahalara dön ve bisiklete bin .........

bu bi emirdir......

:D :D :D

bu topiğin dikkatine her an aytek gelebilir ..

:D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Başüstüne....

Topik açık.Herkesi bekleriz.

Herkesin belirli düzeni farklı hayatı var.Kimseyi ne kadar bindin binmedin diye eleştirmek doğru olmaz.Bizim düzenimiz bu kardeşim. :D :D İşinize geliyosa. :)

Biraz antreman yapalım yine yakalarız eski performansımızı kimse merak etmesin . :cool: :cool: :cool:

@porter3434

şimdi bombayı patlatalım...

kartepe.......
haydarpaşa saat 07.00 büyük derbente trenle...
18 km tırmanış kartepe otel.........
dönüş suadiyeye iniş ve bostancı .....
toplam 150 km ......
onur konukları

1- aytekin erzan
2- yener
3- evren
4- ali emre
5- suha
6- volkan akboga
7- tolga gürgün
8- harun
9- onur
10- kudret

evet bu forumun en iyi adamları ama aramızda rekabet yok hazırsak hep birlikte gideceğiz 10 dev adam...önemli olan bu 10 dev adamın ayarı iyi çekmesi evet gene kartepe.........

:D :D :D :D :D :D

Ne gaz be kardeşim.... :D :D :D :D

Zamanı gelince burdan yaparız tur duyurusunu.

Yaz bisikletçileri bi dökülsün meydana hele.. :)

NonStopPedals :cool:

Geri