Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

Scudo
@porter3434

abi nü gidersen rüzgarına taksiciler girer ona göre :)

@zeki günaydın

Nası yanii ? :)

@porter3434

Evren, Üsküdar - Beykoz taksiye çıkıyorum,haberin ola:)

Merhaba millet,

Uzun zamandan sonra iki satir biseyler yazayim dedim. Pazar gunu Behcet amca, Fatih (the motivator) ve ters Arif kardesimle kavaktaki hacinin yerine gittik. Mekan cok otantikti. Tum duvarlarda 90 hatta daha eski yillardan kalma takim posterleri vardi. Ornegin FC Liverpool'un, futbolla ilgilenenler bilir, Kenny Daglish'li, Ian Rush'lu kadrosunu solmus posteri vardi.

Ayrıca, bir adet 1994 Almanya dunya kupasi kadro posteri, Tomas Brolin'li, Martin Dahlin'li Keneth Anderson'lu ve tabii ki unutulmaz kalecileri Ravelli'li 1994 Isvec kadrosu. Ozetle enteresan bir yerdi.

Balik ve mezeler icin orta karar diyebilirim ama salatasi ve yemegin sonunda ki findikli helva 10 numaraydi. Fiyatina gore degerlendirirsek elbette super bir yer.

Amma yazdim ha!!!!! Haaa bu arada surus te iyiydi. Uzun bir aradan sonra cevirme firsati bulduk.... Insallah yakinda bir tur daha yapma sansimiz olur...

@Yener ER

işin içinde behçet amca ve kavak varsa hacının yeri kaçınılmazdır zaten. kendisine torpilli hesapmı çıkarılıyo ne :) yazın bir kaç defa gitmiştik. tabi yazın kültür balığı vardı. çupra mupra. şimdi orda güzel mezgit, barbun falanda vardır. anaaaam canım çekti. e ercan abi yokmuyduki ?

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
Ercan son anda vazgecti bir isi yuzunden......

hamsi ızgara denedik. degisik olmus fena degildi ama sanirim tavasi daha iyi oluyor. saglik acisindan yaklastik olaya.

raki yoktu tabii ki:)

@Yener ER

hamsi ızgarayı maydonozlu ,soğanlı pul biberli yapcan abi. nasılda güzel oluyo biliyomusun.

@Yener ER

Balıklar mundar olmuş.... Hacının yerine de daha önce gitmiştim zaten. Arif de binmeyi bilmiyo bisiklete... Aman pek bi şey kaçırmamışım.:eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: kertman
bir daha gidersek haciya senin dedigin gibi tarif edicem Zeki'cim. zaten muhtemelen bizden baska musteri olmaz....

ama tekrar ediyorum, sirf salatasi icin bile gidilir......

@kertman

Abi selam,

Walla yogunluktan giremiyorum. Varmi montaj isi?

Saka bir yana yardimin icin cok tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: kertman
@Yener ER

Baba adayım benim.... Çocuk odası bitti mi..Memet gelmeden hepsini halledelim lütfen. :)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Geri