Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

Scudo
@porter3434

Ah bir tur yapsak da,ayakta mı oturarak mı görsek.Benim gölgemi bile göremeyeceksiniz.;)

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@kertman

Çok heyecanlandım şimdi....:eek: :eek:

Pazar sabah erkenden çıkıyoruz hava kuru olduğu taktirde.Geçen seferki gibi bi göçbeyli yapıp döneriz.Ne dersin.Tabi bu sefer Bostancıdan katılımını bekliyoruz. :).Bostancı'ya kadar araba ile gelebilirsin tabi. ( Yorgunluk olmasın.:) )

• Beğen
Tepkiler: kertman
@kertman

:D :D :D :D

O da olabilir tabi..

Bostancı 07:00 gibi hareket ederiz sanırım.Di mi Yener Amca?

• Beğen
Ayağına sağlık kertman amca. :) Bu akşam Pendik...Talebe göre yoğurt RPT'de yapabiliriz.

• Beğen
@porter3434

Pendik olursa saat kaçta olur? kondüsyonumuz düştü, hız ne olur? galatasarayın hali nice olur? benzin fiyatı düşermi ? :)

@zeki günaydın

20:30 Bostancı hareket olur diyelim.Kondüsyon, hız bu kavramlara pek takılmayalım.Galatasaray ve benzin konusunu melemencide şeedebiliriz. ;)

@porter3434

o halde aksi bi durumda telefonlaşalım ağabey. ben muhtemelen biraz erken çıkarım. kartal veya pendik tarafında yakalarsınız beni. beni yakalayana kadarda istediğiniz hızda gidip kurtlarınızı dökersiniz :)

1-evren
2-zeki
3-behçet
4-kertman
5- yener abi (ben yazdım ama onun haberiyok :) )

@zeki günaydın

Sen geçen de böyle yapmıştın sanırım....

Öyle çok gazlıcamızı sanmıyorum.2-3 haftadır salladık baya..

@porter3434

behçet amca ok, sen ok, ben ok, kertman abi de sanırım ok dur :) yener abide inşallah ok dur. :) ha bide bi kaç kişi daha katılabilir belki bu akşamki sürüşe. caddebostandan çıkıp pendik yapıyolarmış. denk gelirse onlarda katılacaklar.

@zeki günaydın

İsteyen herkes gelebilir.Kişi sınırımız yok.:) :)

Yener gelecektir bi aksilik olmaz ise.Dünden niyetli idi.

1-evren
2-zeki
3-behçet
4-kertman ( gıyabında diyelim )
5- yener
6-harun

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
1-evren
2-zeki
3-behçet
4-kertman ( gıyabında diyelim )