Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

@Hasip Çehre

ooooooooo
hasip bey sizi buralarda görmek ne kadar güzel ...
iznik turu için size ve ekibinize tekrar teşekkür ederim ..
tekrar bir aktivitede olmak özellikle sizin ekiple benim için onurdur ...
gerçi daha çok çalışmam lazım 40 ortalamayı bulmak için ama şu anki durumumdanda mennunum ... ortalama 28-30 yeterli benim için
evet tekrar tebrikler...

Scudo
Long time no see....

Evet Beyler ölü toprağını atmak adına bu pazar Yuvacık-Serindere organizasyonunu katılıma açıyorum..

Kısa bilgi:

İzmit'e trenle gidilecek.Parkur 70-80 km civarı.650-700 m rakımlara çıkılacak.Dönüş yine tren ile.Yemek dere kenarında alabalık.

1.Evren
2.Ercan
3.Arif
4.Yener ( Gıyabında )
5.Harun ( gıyabında )

Varmıdır başka katılımcı parmak kaldırsın.Eklesin kendini.Serindere ile detaylı bilgi forumdan arama yapabilirsiniz. :)

@porter3434

Evren, tabi ki Kertman...Ben olmadan olur mu?
Bu arada turun adını Poyrazköy olarak değiştir ya...Bakarsın oraya gideriz falan:)
Bugünkü tura katılan dostlara teşekkür ederim.Ters Arif,Evren ve Harun ile güzel bir Pazar oldu.

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@kertman

sensiz olmaz Tabiki hocam... :)

Herkesin ayağına sağlık.Son anda rotayı Poyraz'a çevirdik.Gerisi Bayram'da diyelim artık..

• Beğen
Tepkiler: kertman
Arkadaşlar bu sabah yaptığımız Garipçe turu ve de kahvaltısı çok güzeldi.Katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

• Beğen
Bu sabahki Garipçe turuna ve kahvaltısına katılan dostlarıma teşekkürler,ayaklarımıza sağlık.

• Beğen
Herkesin ayağına sağlık beyler.Cuma günü İznik diyoruz... :)

@porter3434

selamlar....
tur ayrıntılarını alabilirmiyiz ( herkese açık bi tur mu ? )

@Hasip Çehre

hocam senin tempo düz yolda 45 oldu orda yetişeceğiz diye helak olduk biliyorsun .............
bu ne hız kardeşim.............
yalnız o iznik yolu bela kafayı duman ediyor
başka güzergah söylemiştin hasip hocam eskihisardan sağa sapıp dağlardan gidip dönüşü gölün kuzeyinden yapma şifalı suların ordan orhangazi rampasına da sonuçta o rezil mıçırlı asfalt çekilmez üstad ....
valla gemlik taraflarından asfalt yolu olan yeni dağ yollarınımı keşfetsek derim baydı artık iznik artı su düşen erikli .....................
zati onurda hiç sevmiyor orayı ............

@Hasip Çehre

İleriki bi zaman erteledik turu.Netleşince burada bulabilirsiniz detayları.

Evren, bugünkü tur harikaydı...Yener'e ve sana teşekkürler...Böyle yol bisikleti falan olmuyor ama,bana sonunda bir yol aldıracaksınız.

Haftasonu katılımcı arkadaşların ayağına sağlık diyorum.Kertman amca biraz daha ilerde ayrılırsın diye tahmin ediyordum...Yokuşu görünce erken kaçtın galiba :) ...heh heh he.ben de yakında yapacam full xtr o zaman görüşcez... :)

@porter3434

Dostum,daha önceki yokuş sizin yokuştan da sıkıydı.Antrenman olsun diye girdim zaten.Malum,performansı artırmam lazım.Ha, bu arada bisikletime aylar sonra bir bakım yaptım,dağıldınız yahu.(Yener dahil.Harun zaten çantada.:D .Arif genç adam,onu tutmak çok zor.) Evladım,XTR yapsan ne fayda...Ok yaydan çıktı bir kere.Yedim ülen sizi....Ha ha ha...45'lik delikanlı Kertmaaaaannnnnnnn.Saygı duyacaksınızzzzz......:D :D :D

• Beğen
@kertman

Pardon agabey.Ellerinden öperiz... :)

Biz bu turu sana moral olsun diye yaptık Kertman Amca....Sonra hep beni geçiyosunuz deme diye yavaş gittik.Ama ayar biraz fazla kaçtıysa hemen resetleyebiliriz haftaya. :) Ama bizim yollar çakılsız olsun mümkünse.Bi de sen şu mavi haplardan getir hepimize. :)

@porter3434
Estağfurullah yeğenim...
Ya tabii ki ara sıra bana da böyle öncülük vermeniz beni duygulandırıyor.Sanki form tutuyorum gibi hissetmeme yardımcı oluyor.:) Teşekkür ederim dostlarıma.Yoksa mümkün mü sizi sollamak?
Bu arada ayar fena değildi:D :D :D
Benim tekerler de tersti hem...:D :D :D
Mavi hap istersen gel bugün vereyim.Apranax'lar da mavi bu arada.Siz onu yutarsınız ben de orjinal maviyi...Sonra yolda çakıl makıl kalmaz bak!

• Beğen
Geri