Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

Aksamki Kanlica turunda ustun performansiyla katkida bulunan Ercan ve Evren'e cok tesekkur......:D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Scudo
@Yener ER

arada iyi oluyor tabi..Ben mesela süper performans yaptım 1 hafta boyunca.Karışmam walla... vitamin patlaması oldu..

akşama kanlıca ?

Bu arada haftasonu için iznik planları yapabiliriz sanırım Yener hocam.. :)

@porter3434
Pazar gunu iznik yapalim hocam.....

Harun hoca da geliyor.... Super...

Varmi arttiran?

@Yener ER

Yok.(Bu arada gelmeyi de çok isterdim.Size iyi turlar ve piknikler.)Pazar günü Erikli'de olta atıyor olacağım...Gelen varsa,yarın sabah çıkıyoruz...Ama 4 tekerle:(
1- Kertman
2-?

15.08.2010 tarihinde gunubirlik Iznik - Istanbul - Iznik turumuzu tamamladik. Sicak biraz etkiledi ama kazasiz belasiz tamamladik.

Katilan Evren'e ve Harun'a tesekkurler...

@volkii
Hocam foto ceken olmadi maalesef. Ancak iznik golunde yuzmek, Iznik - Orhangazi yolu uzerindeki sifali su selalesinde dus yapmak cok keyifliydi.....

@volkii
Guzel resimler. Gunubirlik gidip geldigimiz icin kimse fotograf cekmeye vakit bulamadi...

Evren'in dedigi gibi havalar biraz serinlerse golun guneyinden donmeyi planliyoruz....

@Yener ER

Hocam aslında fotomuzu çeken oldu ama o sırada sen İznilk gölü kıyısı kaldırımlarında yatıyordun:)
Bu arada yol üstündeki şelale müthişti...;)

@cannon9
Evet ben donus yolu icin enerji toplamak icin uzanmistim:)

O resimlere ulasmak mumkun mudur?

@porter3434
Gonderirlerse buraya koyarsin artik:)

Bu arada ben aksam cikamayacagim ama yarin sorun gorunmuyor. Kanlica yapabiliriz isterseniz....

Geri