Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

@Yener ER

Hoşgeldin hocam.... :)

Hepimiz hemen hemen aynı durumdayız sanırım.:)

Scudo
Aksam soyle bir non-stop Kartal yapip geldim.. Biraz ruzgar vardi ama 30'un altina dusmeden gidip geldim..

Bu aksam napiyoruz?

Pendik yapalım derim...Ne zamandır gitmiyoruz melemenci amcaya.20.30 Bostancı haraket nasıl..

@kertman
Tesekkurler Kerim abi...:)

Aksamki tura katilan Evren, Harun ve Merthan'a tesekkurler... Oldukca performansli bir turdu. Bostanci - Pendik 27 dk.

Pazar gunu icin Delmece diyoruz.. Kimler gelir?

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@Yener ER

Daha çok çalışmamız lazım hocam 25 dk. için. :)

Delmece yayla turuna +1.Katılmak isteyenler eklesin kendini arkadaşlar.13 km rampa çıkışı vardır sonra söylemedi demeyin.

25 Temmuz Pazar

06.00 Bostancı Hareket

07.00 Pendik Hızlı Feribot ile Yalova

Yalova-Çınarcık-Esenköy üzerinden Erikli şelalesi ve Delmece yaylası.

1.Yener
2.Evren
3.Merthan

sayın Kertman bey abicim sizleride bekliyoruz.....

@Yener ER

Aslında ben de özledim turlamayı...Hep tek tabanca takıldım son zamanlar.Ayartıyorsunuz beni bak.:cool:

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@kertman

hınnnn ınnn hınnnn. tek tabanca bi yere kadar.maksat muhabbet olsun.buz gibi şelalede süper olur bu havada..:D :D

• Beğen
Tepkiler: kertman
25 Temmuz Pazar

06.00 Bostancı Hareket

07.00 Pendik Hızlı Feribot ile Yalova

Yalova-Çınarcık-Esenköy üzerinden Erikli şelalesi ve Delmece yaylası.

1.Yener
2.Evren
3.Merthan
4.Ercan
5.Arif

sayın Kertman bey abicim sizleride bekliyoruz..... ( ayartmaya çalışıyoruz )

@kertman

Tur gayet güzel geçti.Katılan arkadaşların ayaklarına sağlık.Herkese teşekkürler.Birkaç patlak olayından başka aksilik yaşamadık.Şelale ve yayladaki çay süperdi....Bostancı - Pendik - Yalova - Çınarcık - Teşvikiye - Erikli - Delmece rotasını takip ettik .Dönüşte Yalovadan Kartal'a geçtik.17:15'de Kartaldaydık . :) Sanırım 125 - 130 km civarı yaptık.

Katilan arkadaslara tesekkur.

Katildigim en keyifli turdu. Selalenin buzzz gibi suyu, yayladaki gozlemecinin cayi ve yayladan Tesvikiye'ye inisin keyfi superdi....

Geri