Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

sen yolla gel de bakalim kac gidebiliyoruz...

ben de ultra inceltilmis lastiklerin ve aoerodinamigini degistirdigim gidonumla sana ayak uydurmaya calisirim....:)

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Scudo
@Yener ER

takometren var mı?....bak hele...gidonun aerodinamiğini ne zaman şey ettin??

@porter3434
Elcikleri degistirim daha ileri uzanmayi saglayacak boynuz taktim boylece daha fazla yatabilecegim:)

Major bir degisiklik yok yani...

• Beğen
Aksam ki Kartal turu guzeldi. katilan herkese tesekkurler. Diger yandan bisikletimde yapmis oldugum aerodinamik revizyon pek de dusundugum kadar olumlu sonuc vermedi.

Arif'e yetismek mumkun olmadi. Allah nazardan saklasin, performansi 10 numara...... Onu yolla dusunmek istemiyorum.....

Persem yogurtta gorusmek uzere....

Katılan arkadaşlara teşekkürler....

Arif Kardeş'e ancak çeşitli hile hurda ve ayak oyunları ile yetişmeyi başarabildim.:) Hatta geçtim bile.....!!!!! Maşallahı var......Nazar değmesin.

Yener hocam aero felan yalan...Gel sen şu olayı Cube yap olsun bitsin...

@porter3434
Cube olayini simdilik ertelemek zorundayim. Ama Cumartesi sabahi F1 icin gerekli izinler cikti.

Ister yolcu arkadaslarla beraber istersen daha da erken yapabiliriz..

• Beğen
@Yener ER

cumartesi benim mesai durumu bakalım ne gösterir....Cuma akşamdan belli olur.Uygun olursa yolcularla gideriz.Olmaz ise erken çıkar erken döneriz...

@porter3434

:eek: :eek: :eek:

Arif arkadaşımızı çok merak ettim...En kısa zamanda tanışmak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@porter3434

Cumartesi F1 varsa ben de varım dostlar...Arayın,beraber takılalım.:in:
Bu arada ben de boş durmuyorum.Bugün 80 km kadar turladım.Malum güzergah...Ev-Sultanbeyli-ev-Kızıltoprak-Çiçekçi-Ümraniye-ev...

@kertman

Abi F1 olayını sabah iş durumuna göre ayarlıcaz.Cuma akşamı belli olur ama fikir açısından 7 veya 8 gibi olacak diyelim.Hatta şöyle yapabiliriz;sabah bostancı'dan çıkıp F1 üzerinden ben Dudullu'ya işe gelirim.Sen eve....Yener'e de çay ısmarlarız...:)

• Beğen
Tepkiler: kertman
@porter3434
Cumartesi gunu ben garnizondan aksam 6-7'ye kadar izinli oldugum icin tum rotalar bana uygundur....:in:

Geri