Nokia 5500 Sport

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
457
(link)
(link)
(link)

Koşusever ve bisikletsever birisi olarak bu telefonu ilerleyen günlerde almayı düşünüyorum. Henüz piyasaya 3 hafta önce girdi. 700-750 YTL civarında fiyatı.

• Beğen
Tepkiler: nazz
Scudo

Mustafa_Temizel

Daimi Üye
Tepki
70
Bisiklet
Salcano
Arkadaşım biz bu telefondan abime aldık mükemmel bi telefon.Üzerinde 512 mb lık hafıza kartı var.Çok güzel bi telefon tavsiye ederim.

t-genc

Forum Bağımlısı
Tepki
430
sporcular için tasarlanmış gördüğüm en iyi telefon!ihtiyacım olsa bir saniye durmam

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
Bu konudan daha önce bahsetmiştim.
(link)
İncelemenizi tavsiye ederim...

Sevgiler...

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
457
@Serkan, sağol... Ya sen bilirsin, bu telefonun arıza, problem durumu nedir? Kabaca kullanımlara karşı özellikle...

msconfig

Forum Bağımlısı
Tepki
780
telefon supermis benimde en kisa zamanda almam lazim bi telefon, bunu gidip gormem lazim uygunsa alirim spor icin cok iyi gercekten

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
@Selim Çam
Bence çok sağlam görünüyo. Daha servise hiç gelmedi. Yeni olmasından dolayı olsa gerek. Ama NOKİA'nın 5 ile başlayan serisi Spor için genelde üretiliyo ve kullanışlı modeller. Onun için bende bu telefonu düşünüyorum... Ama İnşallah seneye anca. Malum Proje var..

Sevgiler...

Yetkin Şahin

Forum Bağımlısı
Tepki
265
Bisiklet
Scott
ya şaşırdım şimdi finlandiya da daha ucuz diye beklerdim.burda da 700 ytl baksana .bence daha ucuz olabilir araştır derim.bizim arkadaşlar mesela psp aldılar amerika ve japonyadan burda 600 ytl falan heralde .ama onlar 250 ytl ye aldı.

msconfig

Forum Bağımlısı
Tepki
780
bunun birde xpressmusic versiyonu var ama turkiyede hala hicbiryerde goremedim :(
bulsam alicam haliba super ozellikleri var

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Tepki
822
Abi memleketi de olsa, ülke pahalı olunca elden birşey gelmiyor. Domatesin kilosu 3 euro olan biryerdeyiz. Fiyatlar standart, en ucuzu 293 Euro, araştırdım.

Ya birde, şu senkronize olaylarını falan anlatabilir misiniz rica etsem? Spor amaçlı bisikletle alakalı nasıl kullanabilirim ben bu telefonu?

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
457
O diğer versiyonun ne fazlası var? Ne eksiği var? Link verirsen sevinirim.
@msconfig

t-genc

Forum Bağımlısı
Tepki
430
xpress music editionda turuncu renk seçeneği var ayrıca kutusunda 512mb microsd hafıza kartı da cıkıo.edinebildiklerinm bu kadar.umarım işine yarar:D

bedo

Forum Bağımlısı
Tepki
332
@t-genc

bilgilendirdiğin teşekkürler ben türkiyede bu telefondan gerçekten hiç görmedim yarın ilk işim bir nokıa bayisine gidip bakmak:eek:

Abdullah Hakkı

Forum Bağımlısı
Tepki
673
Bisiklet
Diğer
gerçekten güzel aletmiş saglam felan tam spor işi yani ya bide gerçekten bunun bisiklete ne gibi bi faydası olacak acaba yaktıgın kalori felan onumu söylüyo açıklarsanız sevinirim

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132
5500 express mucis edition Eskişehir'de arkadaşımın dükkanında mevcut. isteyene satın alıp gönderebilirim :D

ehehehehe tabii ki ücret mukabili...