N NLone Üye Kayıt 14 Aralık 2008 Mesaj 24 Tepki 32 Şehir ADANA 14 Aralık 2008 #1 Footjam _________ _________ (link) Turndown __________ __________ (link) WaLLride __________ __________ (link) Yorumlar siziN!:.. farklı zamanlarda çekıldıgı ıcın bsıketler farklı Tepkiler: punkermanmania, vefa_vefa, bmxserdar ve 1 kişi daha
Footjam _________ _________ (link) Turndown __________ __________ (link) WaLLride __________ __________ (link) Yorumlar siziN!:.. farklı zamanlarda çekıldıgı ıcın bsıketler farklı
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 305 14 Aralık 2008 #2 çok güzel kareler ama senden daha net pozlar bekliyorum.....fotoshop suz ,net olsun
N NLone Üye Kayıt 14 Aralık 2008 Mesaj 24 Tepki 32 Şehir ADANA 14 Aralık 2008 #3 shopsuzları warda onnar hosuma gtmeıdıgı ıcın koymadım :A yeni resımlerı cekm koyaram artık orjinalını sendemı animal takılıosun kardesım..?**¿ Tepkiler: bmxserdar
shopsuzları warda onnar hosuma gtmeıdıgı ıcın koymadım :A yeni resımlerı cekm koyaram artık orjinalını sendemı animal takılıosun kardesım..?**¿
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 305 14 Aralık 2008 #4 Animal tek Edwin Delarosa Adamım
N NLone Üye Kayıt 14 Aralık 2008 Mesaj 24 Tepki 32 Şehir ADANA 14 Aralık 2008 #5 hmm bnde NigeL SyLvesteR a bayılrıorem yha zaten animal tek basına yeter dunyaya Tepkiler: bmxserdar
N neodim_bmx Forum Bağımlısı Kayıt 13 Kasım 2007 Mesaj 651 Tepki 420 Şehir istanbul 15 Aralık 2008 #6 bişi sorcm turndown ısmı dogrumu bn lookdown olarak bılıyorum hangısı dogru acaba bılen varsa solerse severım...cok guzel hareketler kardeşim,bn yenı bmxımı alabılırsem bndende cok guzel fotolar gelck fotoların super ıyı calısmalar yenı hareketlerını gormek ısterım....iyi pedallamalar Tepkiler: NLone ve MustafaŞİMŞEK
bişi sorcm turndown ısmı dogrumu bn lookdown olarak bılıyorum hangısı dogru acaba bılen varsa solerse severım...cok guzel hareketler kardeşim,bn yenı bmxımı alabılırsem bndende cok guzel fotolar gelck fotoların super ıyı calısmalar yenı hareketlerını gormek ısterım....iyi pedallamalar
M MustafaŞİMŞEK Üye Kayıt 23 Haziran 2008 Mesaj 68 Tepki 37 Şehir ADANA 16 Aralık 2008 #7 @neodim_bmx kardeş senin o beyaz jantlı foruma koyduğun bisiklete ne oldu amerikadan gelen çok deli birşeydi benim olmasını isterdim wallaha ama sakın sattım deme
@neodim_bmx kardeş senin o beyaz jantlı foruma koyduğun bisiklete ne oldu amerikadan gelen çok deli birşeydi benim olmasını isterdim wallaha ama sakın sattım deme
N neodim_bmx Forum Bağımlısı Kayıt 13 Kasım 2007 Mesaj 651 Tepki 420 Şehir istanbul 16 Aralık 2008 #8 bılmıyorum benım degıl arkımın ama adanadan bırısı alcakmıs galıba Tepkiler: NLone
N NLone Üye Kayıt 14 Aralık 2008 Mesaj 24 Tepki 32 Şehir ADANA 29 Aralık 2008 #9 @neodim_bmx adanadan alcak ksının adı yusuf ise cok beklerısnız bide kaç parya satıosnuz .?*:rolleyes:
@neodim_bmx adanadan alcak ksının adı yusuf ise cok beklerısnız bide kaç parya satıosnuz .?*:rolleyes:
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 305 29 Aralık 2008 #10 resimler ve yaptıklarında güzel ama fotolar biraz daha net olursa daha iyi olur