Scudo Sports

niye herkez tanınmış markaları iyi sanar

@HaliliOzturk

10 üzerinden 10 dersem umarım terbiyesizlik yapmamış olurum .. Çok Teşekkürler Halilcim

@oxsy
Oksalcım yorum gerçekten çok güzel.. Ben fabrikada bu bisikletleri göremedim onun yerinde yeller mi esiyor desem ıslıkmı çalıyor desem nedesem kadroları vardı .. Ama gerçek olan şu ki gerçekten gözlerimle gördüm kesinlikle sonderece kaliteli su borusu işçilikleri var . malesef 20 sene daha biz bu resimdekilerin buralarda üretildiğini göremiyeceğiz. Bir şeyi anladım ki isterlerrse herşeyi üretebilirler ve getirebilirler en güzelini toplayıp satışa suna bilriler .. Ama isterlerse ..:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Scudo
Tamam hadi üretmiyorlarda bari getirsinler :).Sonra uğraşıyoruz bisiklet bulmak için.Satamayız diye getirmiyorlar fakat üst model bisikletlere gerçekten ilgi var...

Merhabalar Hakan bey.Anladığım kadarıyla siz Bianchi fabrikasını görmüşsünüz.O kadar mı kötü bir üretim yapıyorlar?Hiç mi iyi bir modeli yok gördüklerinizin içinde?İlginize şimdiden teşekkürler.Saygılarımla.

Türkiye'nin en iyi bisikleti kesinlikle Bianchi'dir. Bisan ve Drag marka bisikletlerim var. Bisan kötü bir imaja sahip bir marka, Drag ise gayet başarılı bir Avrupalı. Markaya para versem bugün Corratec ya da Amoeba'ya verirdim. Tasarımları harika, özellikle Corratec'in.

Burada andığımız su borusu Bianchi'leri tabiki İtalyan Bianchi'lerle karıştırmamak lazım.Ülkemizde üretilenlerle menşei İtalyan olanların sadece isimleri aynı.Bunu İtalyan Bianchi sitesini ziyaret ettiğinizde zaten görüyorsunuzdur.Bizim Bianchi bir tarihte Bianchi markasının Türkiye haklarını satın almış galiba.Bildiğim kadarı ile onların dışında kimse İtalyadan gerçek Bianchi getirme hakkına sahip değil.Sağolsunlar ne getiriyorlar nede üretiyorlar :)

Evet bu acı bir durum ama ülkemizdeki kimse bilmiyor ve de en iyi bisiklet Türkiye'de Bianchi'dir denmeye devam ediyor. İtalya'ya mail filan mı atsak topluca bu adamların isim hakkınızı kullanmalarına izin vermeyin diye.

:) Buda bir yöntem belki ama İtalya Bianchi bunu mutlaka biliyordur ve biz böyle bir hatayı nasıl yaptık diye hala dövünüyorlardır :)

öncelikle herkese selamlar bence markaların fiyatlarıyla doğru orantılarda olması çok normal bugün bisiklet için konuşmuyorum bir ayakkabı almaya kalktığınızda eğer teknik olarak pek bilginiz yoksa x markayla y marka aynı kalitede buna niye daha fazla para ödiyim diyebilirsiniz ama işin rengi o değil bugün piyasada yakından tanıdığımız markaların halil arkadaşımızında söylediği gibi ciddi ar-ge yatırımları mevcut ve hepimiz biliyoruz ki bu markalar dünyada isim yapmış markalardır bisiklet faktörüne gelince bizim bilmediğimiz veya foruma üye olmadan önce duymadığımız markalar aslında dünyaca çok fazla tanınmış markalar ve bu markaları türkiye'de daha önce duymamış olmamız tamamen bizden kaynaklanan veya bu firmaların bisiklet sporuna gerektiği ilgiyi göstermeyen bir ülkede tanıtıma ve pazarlamaya yeterince yatırım yapmamalarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum herkese saygılar...

Geri