Scudo Sports

NİSAN 2013 Konya dan GÜNeYDOĞU TURU....Katılmak isteyenler irtibat:::

fthtncl

Üye
Tepki
2
Nisan ayı içinde güneydoğu turu yapacağım.Kısmet olursa Hasankeyf e kadar gideceğim.Adıyaman menzile uğrayacağım.Mardin Kalesi ve köyleri.Tarihi yerler.Bu Uzun soluklu yolculuğuma katılmak isteyen arkadaşlar irtibat kuralım lütfen.İsteğe göre biraz erken ya da biraz geç de yapabiliriz.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Scudo
Allah izin verirse benzer turu Mayıs ayında Adana çıkışlı düşünüyorum... Adana - Osmaniye - Gazientep - Şanlıurfa - Mardin - Hasankeyf - Tatvan - Van güzergahında... Size şimdiden güzel bir tur diliyorum

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
Yağmur ve soğuk hava olabiliro mevsimde... Biraz daha yaza doğru iyi olmaz mı!

@Nuh Can

Haziran'dan sonra Şanlıurfa, Mardin yöresi sıcaktan yanar... Bırakın bisiklete binmeyi, dışarı bile zor çıkarsınız... Güneydoğu turu için en ideal tarihler bahar mevsimleri...

Güneydoğu için en ideal mevsim ilkbahar (nisan-mayıs) ve sonbahar (ekim-kasım) aylarıdır.
Fakat aynı şeyi Bitlis'in kuzey ilçeleri ve Van civarı için söyleyemem. Van'da haziran ayına kadar serin geçiyor.
Tabii bu bisiklet turlarını etkilemez kanımca. :rolleyes:

@M.Ozkul

Tarihler uygun olursa Batman-Van arasına eşlik etmeyi çok isterim.

@Serkan Çoban

Bende memnun olurum... Zaten netleşince burdan paylaşırım...

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
Merhabalar tkrar.arkadaşlarında dediği gibi mardin tarafları mayıstan itibaren kavrulmaya başlar mardinde askerlik yaptım:)tecrübesi ağır:) Sayın M.Özkul hocam dilerseniz Adana dan itibaren beraber devam edebiliriz bende bi yaren arıyorum tamam dersek mayıs ayına da erteleyebilirim.tabi planlarınız varsa o ayrı.benimki sadece iki taraf içinde mantıklı olabilecek bi fikir.Uzun bir yolda,bir yol arkadaşından öte birşey yok ;) hoşça kalınız.

Geri