Nirvana dinlemeye başladığım zamanlar, 93-94 seneleriydi. Nirvana denince aklıma gelen ilk şey şu olsa gerek;
Sene 94 ve lisedeyiz, arakdaşla elektronik atölyesinde malum yine abuk bir devre ile uğraşıyoruz. Atölye hocamız yeni ve bizi genelde kendi halmize bırakıyor. Bu sebeple herkezin sevgisini kazanmıştı ilk günler.. Yanımda ise staj paramla aldığım yeni walkman'im var ve arkadaşımın (özellikle abisinin) arşivinden rock/metal vs. kasetlerle kendimizi zehirliyoruz her boş vaktimizde.. Ama sanırım vakitler karışıyor artık; çünkü derste bile dinliyoruz baksana.. :7:
Walkman bir amplifikatöre bağlı ve uzaybağlantı çalışma masasının bir ucunda.. Hoca öğrencilere bir iş vermiş, çekmiş gitmiş.. Oh tam mekan, sesini açmışız yeni yaptığımız amfinin.. Sınıftaki diğer öğrencileri, özellikle farklı tür müzik sevenleri damardan zehirliyoruz.. Derken birden atölye/bölüm şefi geliyor ve walkman'a içerisindeki nirvana kasetiyle birlikte el koyuyor. Suratımıza anlamsızca biraz baktıktan sonra odasına dönüyor.. Biz ise onun suratına çok anlamlı bakıyoruz (!'+!'^'^+£#£>#$<">£#$$#½$£) aynı anda .. :boese157:
Walkman gel zaman, git zaman kasetle birlikte hiç oluyor.. Gidiş o gidiş.. Bir zaman sonra bölüm şefine, konuyu hatırlatıyoruz ve özür diliyoruz.. Gidenler geri gelir umuduyla.. Ama "-ben hatırlamıyorum walkman, vs.. Hadi gidin şimdi.." diyor.. Aynı günün akşamı, herkez gittiğinde; arkadaşla birlikte odasının kapısına şey yapıyoruz.. Çok iğrenç olduğu için yazamıyorum.. Ama ona walkmanı ve içindeki nirvana kasetini hatırlatabilecek iğrençlikte birşey..:sonst1zde