Scudo Sports

NİlÜfer Bİsİklet Turu 10 Mayis 2008 Saat:14.00

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Tepki
8.189
Bisiklet
Cannondale
BİSİKLETLERİNİZLE 7'DEN 70'E HERKESİ BEKLİYORUZ.
> NİLÜFER BİSİKLET TURU ( şenliği )
> 10 MAYIS 2008 SAAT:14.00
> İHSANİYE MEYDANI
Nilüfer / Bursa

Küçük bir şehir içi tur atılacak. 5 km kadar.
herkes , her türlü bisiklet ile katılabilir.
Bisiklet yolları olan ender ilçelerimizden Nülüfer de buluşalım.

Yeni yollar yapılması için gücümüzü birleştirelim.

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: grikartal
Scudo
Nilüfer belediyesinin katkısı ile yapılan bisiklet günü güzel başladı , güzel bitti.
yüzlerce çocuk büyük bir grup oluşturdu.
Pencerelerinden bakan insanların alkışları arasında , ufak bir tur atıldı.

yol boyu
"yakıtı insan enerjisi olan tek araç", "küresel ısınmaya destek olmuyoruz" diye sloganlar söylendi.

Araç sürücüleri için ise olumsuz konuşmak zorundayım.

Biz şaşırıyoruz , tek başımıza sıkıştırıldığımızda.

Benim gördüğüm en az 5 sürücü , arka arkaya akan yüzlerce kişilik konvoyun arasından geçmeye kalktı, bisikletlerin resmen üzerine sürdü.

Polislerimiz büyük kavşaklarda , motorları ile önlem almasa daha neler olurdu bilmiyorum. emniyet teşkilatımıza da teşekkürler.

Olsun, alışacaklar , alıştıracağız.

:) yaşasın bisiklet

bu güzel etkınlıkte öellıkle emegının gecmesıne coksevındım,tebrıkler,nilüfer beledıyesının gercekten bısıklet hakkında güzel haberlerle karsımıza cıkıyor,gecen sene de 2007 yılını bısıklet yılı olarak anseetmesı bır şehrın ilçe beledıyesı tarafından yapılıyor olması gurur verıcı,gezınızde sansıszlıkda yasamıssınız,evet hepımızınde su anlamsız ve trafıkte bence fazlalıkyapan bır suru sürücü var,onları deşifre etmekte bizlere düşüyor,aynı sorunla kısa bır süre önce yasadım,sagolsunlar polis beyler plakayı benden alır almaz kısa bir sürede başka bir ekıp arkadaşları tarafından yakalandılar,inadına daolsa bu yollarda bizlerde varız sesımızı duymak zorunda kalacaklar,hoşçakalın,tekrar tebrıkler

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Merhaba Soner Abicim,

Harika bir organizasyon olmuş. Her zaman dediğim gibi bisiklet ve doğamız adına yapılan bütün organizasyolar beni çok mutlu ediyor. Diliyorum ki tüm Türkiye'de böyle organizasyonlar gerçekleşse. Erzincan adına konuşmak gerekirse ben kolları sıvamaya başladım.

O güne ait fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sevgiler...

Fotoları belediyeden alınca ekleyeceğim . selamlar

keşke daha önce haber verebilseydiniz..ben de orda bulunmak isterdim. osmangazi de bişeyler yapacak mı acaba merak ediyorum :)

Olağan üstü bir organizasyondu. Çocuklar ile birlikte çok eğlendik. Tebrik Nilüfer Belediyesine, teşekküler bu organizasyona ve tüm katılımcılara.

Selamlar

@Gozken

merhaba :)
Çocuklar canavar gibiydi ya :) yarış hırsı vardı hepsinde, kaç tanesi bana , abi çekil çekil dedi :)

futbol ile kafalarını yıkamasak :eek: , her türlü sporda başarılı olacak çocuklarımız var aslında .

selamlar

@lvnt16

Önümüzdeki günlerde kültür parkta bir şeyler olacağını duymuştum bisikletle ilgili ancak ayrıntıları bilmiyorum.

Geri