Scudo Sports

Nikahımıza Tandem bisikletimizle gittik... ;)

Harika olmuş, yüreğinize sağlık.Ne mutlu ki birlikte bisiklete binebilecek birini bulmuşsunuz. Ömür boyu mutluluklar dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Kürşat AKINCI
Scudo
Buna nasıl yorum yapılır ki? Öyle hoşuma gitti ki anlatamam.İki kelime gibi ama tek kelimeyle mükemmelteşem.Bu çok güzel bir fikir ve uygulama olmuş Kürşat kardeşim.Bu arada eşin ve sen çok şirinsiniz.Allah sizleri bir ömür boyu ayırmasın ve sağlıkla, mutlulukla neşeyle geçireceğiniz uzuuuun bir hayat nasip etsin.Mersin'e selamlar

• Beğen
Bisiklet kültürü işte bu.Mutluluklar diliyorum...

• Beğen
Süper, sıradışı, tebrik ederim mutluluklar dilerim. Böyle anlamlı bir günde bisikleti de unutmadığınız için ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Çok harika olmuş. Biz genelde arkadaşlarımıza motosikletli konvoy yapıyoruz. Ancak buda çok güzel olmuş.
Gülümsemeden duramadım. Bende sizin kadar mutlu oldum. Motorlu yada bisikletli, yayanda kabulumdur. Darısı başımıza :utn:
Size ömür boyu mutluluklar dilerim. :alkis:

• Beğen
Hocam böyle fikri gerçeğe döktüğünüz için sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
Allah bir pedalda kocatsın :)

• Beğen
bizde avrupa yakası pedal gurubu olarak bisikletli düğün konvoyu yapmıştık..aydın abi ile fatmanın düğününde...üsküdardan bisikletlerle avrupa yakasına geçip bebekten yeşilköy sahile kadar düğün konvoyu yapmak harikaydı hayatımın en eğlenceli günlerinden birini yaşamıştım..sizede bir ömür boyu mutluluklar dilerim içinizden geleni yaptığınız için ayrı olarak takdir etmek lazım :alkis:

• Beğen
Kürşat abi hayırlı olsun öncelikle mutluluklar dilerim, çok güzel olmuş pedalınıza sağlık :alkis::)

• Beğen
Geri