Scudo Sports

Nihayet...my new Cube Agree Gtc Pro Carbon Road Bike

İyi günlerde bolca pedallar dilerim, cube senelerdir tasarım harikası bisikletler üretiyor. Üst seviye modellerinde firma fitting uyguluyor mu, veya bunun için bir hizmetleri var mıdır? Bildiğim kadarıyla farklı bir kadro ölçümü var cube firmasının, mesela 62 kadro standart kadro ölçümüne göre 56-58 geliyor diye biliyorum

Scudo
@umut bayır

Çok teşekkürler siyah ve kırmızı, benim renklerim ;)

@ebubekir sözbir

Saolasın Ebubekir, 5700-5800 de olsa sonuçta 105- ilerde ihtiyaç olursa daha dişe gelir bir set ile yükseltme yaparım, dedim. 100euro üstüne vardı 5800 ama gövde bu gövde değildi. :)

@Harun Sayı

Çok Saolun Harun bey iyi temminler için, bindikçe deneyimlerimi paylaşırım ama pişman olmam diye düşünüyorum.

aynen söylediğiniz gibi, Neredeyse tüm marka olmuş iyi markaları kadro ölçülerini inceledim yol bisikletlerinin hatta bazı fitnessların bile, Cube kadro üretimini ve tasarım standartını kendi mühendislik bilgisine dayandırıyor,.

• Beğen
Tepkiler: Cyclist999
@r.ezk
Katılıyorum abi, kadroyu beğenmek her şeyden önce gelir. :)

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
Oncelikle hayirli olsun gule gule kazasiz belasiz kullanin.
Arkadaslar bu kadro boyu konusu karisik sanirim. Benim Cube peloton race var geometrileri farkli olabilir ama 187 boyum ve bacak arasi 86 cm ile 58 boy kullaniyorum. Tabi sele borusu biraz cikik ama hoodlardan tuttugumda kalca eklemi omuz ve kollar arasinda 90 derece aci oluyor ve rahat suruyorum. Zaten agresif surmuyorum. Bel fitigi yuzunden de one cok egilmiyorum. Chameleon hayvani gibiyim yani. Bu arada boyun da 10cm.
Benim kollarim vucuduma gore biraz kisa.
Soylemek istedigim kadro sadece boya gore anlasilmiyor. Competitive cyclist sitesinde ayrintili bir olcum ve surus stilinize gore oneriler var orada da bana daha uzun bir kadro cikiyor ama ben cok rahatim. Bilemiyorum yanlis mi?

@ioalici

Teşekkür ederim.. Bu konuda sürüş dinamikleri hep ön planda uzun süredir bu şekilde konforluysanız, en güzel fitting budur sanırım.

Daha onceden sanirim aluminyum kadro kullanmissinizdir. Bununla karsilastirabilir misiniz?

Bi de bu Fulcrum Racing 77 ile Racing 7 arasinda ne fark var? Ayni sey 5 ile 55 de var ust segmentte...

Hayırlı olsun, kazasız pedallar.)

@Harun Sayı
cube peloton kullanıyorum kadrosu 60 cm
ölçüldüğünde ise 58 e denk geliyor
aşağı yukarı 1.5-2 cm daha ufak kadroları

• Beğen
Tepkiler: Cyclist999
@ioalici

henüz deneyimleyemedim, 7-77 ve 5-55 jant setleri bildiğim kadarıyla aynı fark yok.

@lealtad

teşekkürler :)

@Anonim

İyi günlerde kullanın ikan bey, Evet kadro boyları çok aşırı da fark etmiyor her markada böyle zaten, body fitting ile de o fark ayarlanıyor zaten..

• Beğen
Tepkiler: Anonim
Geri