Scudo Sports

Nihayet...my new Cube Agree Gtc Pro Carbon Road Bike

r.ezk

Forum Bağımlısı
Tepki
415
Bisiklet
Cube
Evet sonunda 2 aylık bekleyiş sona erdi
Geçmeyen süre geçti :)

Bu konuda ilk sipariş ettiğimde paylaşım yapmıştım:)
https://www.bisikletforum.com/konu/almanyadan-cube-agree-gtc-pro-compact-carbon-2014-aldim.116497/

Kısa bir montaj sonrası ilk şeklini aldı sele ve handbar ve diğer ayarlar için ehil Bir bisikletçiye götürüp ayarlarını yapmayı düşünüyorum, izmir içinde bu canavara şekil verecek usta tavsiyelerine açığım...

Gelelim fotoğraflara,
image.jpg
Tartım sonrası 8.2 kg ile fabrika verisi olan 8.3 kg doğruladı,

İlk izlenimlerimde kutu içeriği tam bir alman disiplininde hazırlanmış ordan buraya kadar güvenli bir paket içinde geldi.

Carbon kadrosu renkleri tasarımı beklediğimden güzel,

....

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    154,5 KB · Okunma: 238
  • image.jpg
    image.jpg
    153,9 KB · Okunma: 254
  • image.jpg
    image.jpg
    64,6 KB · Okunma: 252
  • image.jpg
    image.jpg
    74,7 KB · Okunma: 250
  • image.jpg
    image.jpg
    72,3 KB · Okunma: 210
Scudo
Güzel bisiklet, güle güle kullanın :)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. :harika:

Hayırlı uğurlu olsun, bende alıcam yol bisikleti bekleyeyim kış bitsin, iyice araştırayım diyorum ama bu konular iştahımı kabartıyor:) çok güzelmiş bisikletiniz kazasız belasız inşallah. Nereden nasıl temin ettiniz hocam?

hayırlı ugurlu olsun cok güzel görünüyor nazar degmesim maşallah.. :D

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Daha önce kısa bir sohbetimiz olmuştu. Kullandığım bisikletin 2014 kadrosunu bu kadar yakından görünce, kendim almış kadar sevindim. Güle güle kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.

Tavsiyelerim, gidon boğazını söküp aşağıya bakacak şekilde takmanız olacaktır. Bir de vites ayarları düzgün ise, hiç bisikletçilere götürüp el sürdürmeyin derim.

Forumda yer alan sele ve gidon boğazı ayar konuları ile, kendiniz kısa sürede halledersiniz.

@Hasan Kılınç

Çok teşekkürler Hasan Bey.

@ekren gökhan

İnşallah,iyi dilekleriniz için teşekkürler

@Roux

Daha iyisi sizlerin olsun inşallah, alman düşünbilirsiniz.
kendi imkanlarımla sipariş edip getirttim.

@brlaltnts

Açıkcası Fotoğraflarda pek iyi görünmüyor, :) gerçeği daha hoş, teşekkürler..

@Samet POLAT

Çok teşekkürler Samet bey.

@Erdal YILMAZ

Erdal bey, çok teşekkürler, kaliteli ve göz alıcıymış bu model yakından ince detayları görünce farkettim, saolun yardımlarınız içinde..
En güzeli aslında dediğiniz gibi ilgili konuları araştırayım, keza kendi ayar ve bakımlarımızı yapabilmek iyi olur, teknik destek için takıldığım yerde deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

Çok güzel bisiklet.Bende Cube alacağım ve sizden bu konuda destek ve bilgi isteyeceğim.
Boyunuz kaç kadro aldınız? :)
Nereden aldınız ? Siparişi verdikten sonra kaç günde elinize geçti?
Maliyet kaça çıktı (KDV ve kargo dahil fiyat ) bu konularda yardım rica edeceğim.Gümrük problemi çıkıyormu sadece kargo tarzı bir gönderimi?
Bu arada Allah kaza bela vermesin(Maşallah)

• Beğen
Tepkiler: Roux
Hayırlı olsun çok şık. :)

Hayırlı olsun güle güle binin:)bende çok sevindim heyecanınızı paylaşıyorum.

Çok şık bisiklet. Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

oldukça yakışıklı bir bisiklet, hayırlı olsun :) kazasız ve keyifli bol pedallar...

Hayırlısı Olsun. Kimsenin hayır diyemeyeceği Güzel bir makine resimlerden de belli oluyor zaten. :D Kazasız Belasız Bol Pedallı kullanırsın İnşallah.

@Aydınlıyurt Tuncay

Teşekkürler Tuncay bey, daha iyisi sizin olsun inşallah... Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, yeni gelmesine rağmen aşık oldum diyebilirim, renkleri, detayları, kaliteyle buluşmuş tasarımına
:) bu yüzden tavsiyede ederim.
186cm / 62 boy aldım, ilk konudada konumuştuk neden buyuk aldığımı, bende biraz araştırma yaptım
Cube kadro ölçüleri diğerlerinden farklı standartta piyasaya sürüyor.. Cube mühendisliği küçük geometri üçgeninde uzun açıları kullanıyor, Sloping teknoloji olarak isimlendiriliyor, Sele borusu daha yüksek daha az esneyen akıcı ve hafif bir kadro sunuyor bu sayede.

cube-size.png

Yolcu yanında muaf olarak getirttim bu yüzden KDV, GV,Antidamping,Damga Vergisi v.b. vergi ödemedim.
Bisikleti alış fiyatım diğer aldığım aksesuarlar hariç 1200 Euro, ekstra uçağa 40 Euro, tax free alamadım maalesef 110 Euro indirim olucaktı aksilik oldu olmadı, totelde 1240 Euro ya geldi.
Bu da burdaki satış fiyatı 1850 euro

@Gökhan Toros

Teşekkürler Gökhan , eline sağlık, bu konuyu okumuştum ancak detaylı çalışarak ayarları yapacağım, Erdal Bey'in bahsetti gidon boğazını ters takmanın avantajını tam olarak anlayamadım.

@Berke K.

Saolasın Berke.. :)

@fatihtemizer

Çok teşekkürler, iyi dilekleriniz için.

@Murat Cömez

Saolasın Murat Abi, inşallah. neden Cube tutkunu olduğunu anlıyorum ;)
oraya gezilerde çektiğim yakışıklı fotoğrafları ekleyeceğim.

@Engin Sarı

Çok teşekkürler..

@erphan

Saolun iyi dilekleriniz için.

@Furkan BOZKUR

Çok teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan BOZKUR
@r.ezk

Daha alçak gidon. Bu sayede daha agresif bir pozisyon. Bisiklet de daha güzel görünecek.
Fakat buna, kendinize göre karar vermeniz gerek. Size uyacak şekilde yapılmalı ayarlar.

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
çok güzel gerçekten siyah ve kırmızının uyumu gerçekten bir hız canavarı

Alet cok nalet :harika: Hayırlı olsun :) Vıtes setı keske 5800 olsaymıs ama f/p yakaladıgınız ıcın ılerıde muhtemelen yukseltırsınız :kötü:

Geri