Scudo Sports

nihayet gerçek bisiklete geçiş

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
narsitiden girer bebek yokuşundan çıkarım. 53 lük aynakolla dumanını atarım. feridun düzbaşaran hocam olur laf söyleyene yan gözle bakarım.

Scudo
@Seymour Glass
@Seymour Glass@Seymour Glass

Burda harf ve kelimelerin doğru veya yanlış yazılmasını sıkıntı yapıyorsunuz üzgünüm ama ikinizin dediği de yanlış (link)

@Seymour Glass

sen ne ayaksın kardeşim

@Seymour Glass

senin derdin ne aslanım

bisiklete bin hocam bisikletede görelim endamını atıp tutma burada resimleri görelim

burası istanbul konstantinopolis değil beğenmiyorsan defolup gidersin bu ülkeden

Ne mevzuymuş arkadaşlar, bu konuyu bence kim kapatıyorsa kapatsın !

• Beğen
Tepkiler: silent_ship
seymur amca uçuruldu konudan kim yaptı ise helal olsun

@Ahmetgitar

senin ne yazdığın umurumda değil aslanım

zati görmüyorum

@Kudret Kurtcebe basacaksın engeli kafan rahat olacak. Bisikletforum sitesinde bir 500 kişi varsa işe yarar insan sayısı bir elin sayısını geçmez.

Açılan konular, içeride ki sohbetler ile alakası olmayan şeyler. Sırf şuraya bir kaç kişinin paylaştıkları yazıları okumak için giriyorum.

Benim geçen açtığım konununda aynı böyle içine ettiler. Arkadaşlar saygı seviyesini düşürmeyelim lütfen, gerçekten bi adam akıllı sohbet muhabbet burası var, böyle hatırlamak isterim. @Kudret Kurtcebe 'yi de üzmeyin, rica ediyorum. Bireysel saldırı yapmayalım.

Kudret Bey engeli kaldırıp yazdıklarımızı okumuş. Ardından "Sen ne ayaksın," gibi "Senin derdin ne aslanım," gibi seviyesiz cümleler kurmuş. Ben de kendisini engelledim. Lütfen forum yöneticileri engellenen kişilerin iradesini hiçe sayan bu uygulamayı gözden geçirsinler.

Ekleme: Yani beni engelleyen kişiyi ayrıca benim de engelleme şansım olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Volks
arkadaş Tüm karşıt fikirleri ve egoları bir kenara bırakalım
hep bereber gezmek eğlenmek turlamak lazım
bize iyi gelecek olan budur
buradan gruplar kurup turlar düzenleyin bizde katılalım spor yapalım muhabbet edelim sağlık olsun Güzellik olsun kötümü
karşılıklı atışmaların kime ne faydası var

@Gökhan Kuş

hocam cahit şutlandı ahmet gitar şutlandı seymur amca şutlandı bunlardan bir cacık olmaz aynen yazıyorum terso gideni şutlarım erdal yılmaz şutlandı

@barış barış

boşver barış aynen şutladım ,deymez yav ne konuşuyorsun sen işine bak

bu seymur denilen arkadaş ne ayak yav bilen varmı bu trol galba

bunlar ne için var burada birileri bana acıklasın hele cahit arkadaş ne yapar hafta sonları

@barış barış

barış barış dur allahını seversen zaten ortalık karışık.

nekadar basit
yapamazsın demiş
yaparım demiş yapmış
biri bunu ıspatlamış
özürdilemiş
bitti kime ne

erdal çavuşbaşı eğiminde eline bisikleti aldı çıktı büyük suçlu ,,

:komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri