Scudo Sports

nihayet gerçek bisiklete geçiş

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mehmetsunu aaaa sen yanlış anlamışsın .... 10000 km yi saniyede 301.000 km hızla gidicem. ışık hızını geçebilirim arkamdan gelmeyin :D olur mu :D ya neyse hepinize iyi günler komik insanlar D:

Scudo
@mehmetsunu

valla bundan sonra benim mesleğimde bunları yakalamak ifşa etmek

@Emre Nakipoğlu

hocam sen işi dalgaya vurma dalgada boğulursun sonra

@Emre Nakipoğlu

hocam sen nereye bakalım ispata yükümlüsün

40 km 'yi korumak ha
hemde 35 dakika ha
hemde mtb ile ha
sen neymişsin be ağbi.

bu işi yap burada ispatla varya forum sana saygı duyar benden söylemesi
vay koçum benim..

Düz yolda 58 km/h hızı gördünüz mü?

forum ahalisi incelesin bakalım neler oluyor dünyada

Kudret abi uğraşma ya. Forumu kahvaneye çevirdiler. Atış serbest. Bundan sonra açık seçik ispatı olmayan performansları ciddiye almayacağım. Hele kafa bulup sonra topuklayan terbiyesizleri 5 paraya almam.

@Kudret Kurtcebe :D okuduklarını anlayamayan insanlara gülerler ama. :D ben diyorum örneğin burda rumeli gidiceksini 40 - 42 ortalamalara çıkılıyor düşünsene bir bakırköyden çıktın gittin zaten galata ortakköy ayrım hattında yol düz rüzgar yoksa yüksek kadans gidiyorsun. Eeee arada trafik olıyor düşüyor hızın yani oturup bunu hayal bile etsen yeterli olur. Dümdüz yol zaten. Hele ortaköye gelince rüzgar daha az dolmabahçe taraflarında. Orayı geçince ortaköyü yani hafif bir eğim var. Eee sonra rüzgara girdin diyelim ki araçlarla gidiyorsun. Yine rüzgar etklemiyor. Ama ya trafik ya bşy. Hepimiz maruz kalıyoruz. Bunları ekle. Ve imkan bulabildğinde tekrar ateşlediğini düşün. Yapılmaz mı yapılıyor ve yapıyorumda. Sayın forumcu arkadaşlar artık ister inanın ister inanmayın bursa da gerçekten bunları yapan insanlar var. Bende orda okudum orda öğrendim bu işi. Ve orası istanbul'a göre son derece eğimlidir. Burada belki daha rahat olabilmemin nedeni budur. :D :D öyle işte. Neyse kudret kardeş seninle tartışmak yine de güzel. Çünkü içinde edep var sonuçta. Karşıt fikirler var. Saygı kalsın gerisi önemli değil benim için... Saygı duymayı ihmal etmeyin.

@mehmetsunu Şimdi sen orda dur ... Terbiyesiz falan. Önce adam ol haddini bil arkadaşım. Sen daha benle yazışamazsın o net.

@mehmetsunu

@Kudret Kurtcebe o arkadaşın verdiği örnek ne ? 125 km ortalama 44 km değil mi ? ne kadar büyük bir olay var orda. 125 km de 44 ortalama benim rüyalarıma bile giremez. O derece ciddi. Ama zaten gittiğim rotada trafik oluyorsa ve ben düze geldiğimde bu hıza çıkıyorsam siz neyi arıyorsunuz benden ya. Siz hangi hapları protein tozlarını içtiniz derler adama.

Sana da başarılar. Bir gün inşallah karşılarız. Ben klinikteyim şimdi. Müsait bir zamanda bir eğlence bir turda ya da herhangi bir şeyde inşallah karşılarışırız. Bir fikir de benden olsun. İyi akşamlar.

@mehmetsunu

ya mehmet sunu emre kardeşin 40 km hızı 35 dakika boyunca asla koruyamayacağına eminim
atıp tutarız başka..

@Emre Nakipoğlu

bak tekrar soruyorum
40 km hızı 35 dakika boyunca düzde koruyabilirmisin ?
bunun ispatını yapacağız senle
ve ben aynı gün orada olacağım

@Emre Nakipoğlu

eğlence turları beni ilgilendirmez hocam
ben aynen basarım fena halde kimseye acımam
30 km durmam fitili patlatırım

@Kudret Kurtcebe her şeyi boşver de önce sana şunu sorucam. Senin düşündüğünü savunan mehmet sunu arkadaş bana terbiyesiz demiş orda ve sen daha hala sırf senle aynı fikirde olduğu için " ya mehmet sunu emre kardeşin 40 km hızı 35 dakika boyunca asla koruyamayacağına eminim atp tutarız başka .. " demişsin....

" Doğru mudur ? " Ne düşünüyorsan sen haklısın sen biliyorsun falan filan. Kesinlikle daha tek kelime yazmıycam. Saygı yoksa bende yokum. Geçin bu işleri.

"Hele kafa bulup sonra topuklayan terbiyesizleri 5 paraya almam."

Bu üslup terbiye dahilinde de, arkadaşın tartışmadan çekilmesi mi terbiyesizlik?

Bu foruma bir hukukçu, bir de psikiyatr lazım artık.

@cahitakin valla gerçekten teşekkür ederim. Zaten baştan okursanız demek istediğimin ne olduğunu anlarsanız. İnsanlar birbirlerinin ne kullandıklarına takmasın ya da kendileri tercih etmediler diye mtb'yi kötülemesinlerdi. Bunu aldılar nelere getirdiler. Bir de terbiyesiz yaptılar beni. Üstüne ispatlayacakmışım. Ve sonunda da ortak değer olan bisiklete binme olayı için hepimiz bir paydada buluşalım dedim. Suç oldu. Sağol cahit kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@mehmetsunu

boşverdik hocam zati ,ispat nasıl olur km saatini koyarsın anlarız değilmi senin yaptığın gibi .

@cahitakin

Yok sorununuz nedir anlayamadım, deli doktoru işini bilmem ama fahri hukukçuluğa soyunmuşsunuz. Yalnız benim neden böyle bir ifade de bulunduğuma isnat edilecek ifadeler ortada yok. Bu durumda ex post facto. Hukukçu değilmisiniz bu tabiride bilirsiniz.

Valla yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım. @Emre Nakipoğlu ile uzun zamandır tanışıyoruz. Sağolsun bisiklet konusunda bana çok yardımı dokundu. Bir çok kez turlar düzenledik gezdik dolaştık.
Kendi gözlerimle gördüklerimi anlatıcam size ister inanın ister inanmayın sizin karar vereceğiniz şeyler.
1- Söylediği gibi yaklaşık 35 dakika kadar yüksek hızını koruduğu doğrudur.
2- Galata Kulesine çıkan arnavut kaldırımlı yolu tek seferde durmadan tırmandığı ve son sürat indiği doğrudur.
3- Büyük Ada Aya Yorgi kilisesine çıkan yokuşu tek seferde durmadan tırmandığı ve son sürat indiği doğrudur. Hatta bende inerken temkinli davranmak isteyip frenleyerek inmiştim en son frenden yanık kokusu geliyordu.
4- Kadıköy vapur iskelesinden Pendik marinaya kadar altında Pınarello Dogma full karbon ve seramik rulmanlı jant seti olan arkadaşı ile kafa kafa gittiğini gördüm. (Artık arkadaşı bastı basmadı orasını bilemem gördüğümü söylüyorum.)
5- Sahil yolunda nice yol bisikletli arkadaşları gerisinde bıraktığına şahidim.
6- İstanbul'da bir yarış organizasyonundan dönen yabancı bir bisiklet grubunu yine sahil yolu Yeşilköy istikametinde geçtiğini ve arayıda ciddi derecede açtığını gördüm.
7- Km sayacı 40.000 kilometreye dayanmış bir kişinin burada tanımadığı bilmediği insanlara hava atacak durumda olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Son olarak ta burada yaşını başını almış kişilerin kendinden küçüklerinden saygı beklediği ortam varken siz büyüklerin küçüklerinize saygı göstermeme sebebiniz nedir acaba? Takdir edilecek işler başarıyorsunuz saygı duyuyorum ama lütfen iki arkadaş olarak kendinizden küçük kişilere saygı gösterin. Terbiyesiz kelimesi yok duyan duymayan falan gibi kelimeler size yakışır mı bilemem ama ben yaşınıza yakıştıramıyorum açıkçası.
Ben gördüklerimi bildiklerimi aktardım. Ne düşünürsünüz ben bilemem.
İyi akşamlar. Sağlıcakla kalın.
Edit: Yanlış kelime.

Konuyu baştan sona okudum. Kudret Bey birazcık hızlı bir bisikletçi görünce çıldırıyor, terbiyesizleşiyor. Sanki bir tek kendisi biniyormuş gibi davranıyor. Kendi arkadaşları da veriyor gazı, kendisi bile farkında değil aldığı gazın. Bir başkası geldi, arkadaşın dediklerini ispatlarcasına konuştu. E ne olacak şimdi Kudret Kaptan? O kadar hır gür yaptın.
Neyse, inanıyorum ki önceki sayfalarda gösterdiği tavır ve konuşma tarzı başkaları tarafından yapılsaydı çoktan şutlanmıştı. Dua etsin 30 bin mesaja.
Forum kuralları neden var?
Önceki sayfalarda aşağıdaki kuralların çiğnendiğini açıkça göreceksiniz.
6- Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, hakaret içeren, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve üyelerini küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.
8- Forumda Türkçemize ve yazım kurallarına dikkat edelim lütfen. Umuyoruz ki, siz de güzel Türkçemizi düzgün bir şekilde kullanmaya özen göstereceksinizdir.
Kudret Bey'in 30 bin mesajının bir tanesinde bile 8. madde ile uyumu göremezsiniz.

@Seymour Glass

bu forumu daha önce kahveye çevirenler ile karıştırınca hata oldu tabi
valla dostum ben performansçıyım ve de 30 km durmadan basarım benim işim bu,
bu forum bana çok görüyor bir konuyu ,performans topik açmayacağım artık, bunun nedeni kel alaka adamların attığı mesajlar ,
yetki bende olacak ve ben alacağım konuya insanları ,
bu forumda sağlam 6 adam var onları alacağım ve dışardan tanıdığım adamlarıda getireceğim
yol bisikletlileri gelmiyorlar haklı olarak performans odaklı adamlar bisiklet foruma uğramıyor bu da benim sıkıntım ,

hızlı bisikletçi görme olayı ispat olsa idi sorun olmayacak idi
km saatinin resmi bile yeterli idi
ama sonuçta bir arkadaşı onaylayınca kabul ettim ,ben hatamı kabul ederim ,

@Seymour Glass

benimde sizin gibi yeni üyelerden aynen istediğim var
isminiz ile üye olmanız ,
isim ile hitap etmesini severim

Ne demiş ki kudret kurtcebede sizi rahatsız etmiş. İddia varsa ispatıda olacak demiş. Ben öyle pehlivan tefrikalarından, kocakarı hikayelerinden hoşlanmam. Varsa akla ziyan bir performansın deliliyle ispatını yaparsın. Bura birilerinin komplekslerini kustuğu bir sosyal mecra değildir. Bisiklete gönül vermiş, bisiklete hayatını adamış insanların gelipte istiskal edileceği bir sirk hiç değildir.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
@Kudret Kurtcebe valla burakla uzun zamandır bisiklete bile binemiyoruz. Açıkcası bende mesajını yeni gördüm. Ben aya yorgi olayını pinerello bisiklet olaylarını bile unuttum. Çünkü eminim ki o arkadaş yerine başkası olsa kesin beni geçerdi. Ona eminim. Ama anlatmak istediğim şey zaten yanlış yere gitmişti kudret bey yüzünden. İlahi adalet şu ki burak iyi forumcu görmüş içinden gelerek bir şeyler yazmış teşekkür ediyorum. Güzel bir tesadüf oldu benim için. Biraz bir şeyler aydınlanmış en azından. Hakkımı teslim ettiğiniz için en azından teşekkür ediyorum artık. Sağlıcakla kalın.

@Seymour Glass Sizi tanımıyorum. Ama size şapka çıkartıyorum. Gerçekten objektif yaklaşımınız için forum kurallarını da katarak aynı zamanda kudret beye rağmen bu güzel üslupla yazdığınız mesaj için de ayrıca teşekkür ediyorum.

@Burak Boralılar valla bu güzel tesadüf için ilahi adalete, sonra da bu gözlemlerin için sana teşekkür ederim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri