Scudo Sports

Nihayet....2013 Cannondale F29-1 Lefty

Scudo
@serhat bilici

teşekkürler..

bisikletin yarısı yokya unutmuşlar koymayı o ön teker nasıl öyle duruyor cukura girince esneme yapmıyormu hiç

• Beğen
Tepkiler: Oguzhan.Pilgir
Mükemmel bir bisiklet. Lefty maşaların görünümüne hastayım. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle :)

• Beğen
@mustafa genç

:)

esneme sıfır... çift taraflı maşadan hiçbir farkı yok..

@Serdar Sarı

teşekkür ederim.

İnanılmaz etkileyici bir bisiklet. Fikirler degisebilir tabiki ama bana görünüşü cok hoş geldi. Ben de astro 10 29" var boyum 1.83 boyuma göre normal degil mi ?

• Beğen
güzel bisiklet hayırlı olsun
insanın gözüne pek güvenli görünmüyor lefty maşa, maşanın boş tarafındaki dengede sıkıntı oluyormu merak ettim

• Beğen
@mete mercan

şimdilik düşünmüyorum teşekkürler..

@Yakup Özcan

boyunuza göre 29er lastik çok normal, ama önemli olan kadro boyu tabiki..

@Sinan Çakır

dostum emin ol bisikletin üzerindeyken asla hiçbir fark görmüyorsun, normal maşada denge nasılsa bundada aynı, hatta denge olarak daha önceki normal maşalı bisikletimden daha bile iyi diyebilirim.

Güzel duruyor eski lefty leri hatırladım bi an için yeni modelleri daha güzel olmuş, aerodinamic duruyor.

• Beğen
Yarım maşanın avantajı ve dezavantajları nelerdir ?

• Beğen
çok güzel bir bisiklet, hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
gidon boynunun markası ve modeli nedir? daha önce bir yerde görmüştüm fakat anlayamamıştım.

Ön lastik patlarsa, onarmak için tekeri maşadan ayırmaya gerek yok :D :D Ben hep lastik patladığında fren ayarı yapmaktan bıktım, bunlarda böyle bir sorun yok :D En azından ön teker için :D :D

cannondale firmasına ait tescilli bir amartisor sistemi bildiğim kadarıyla bir dezavantajı yok çünkü mtb dünya şampiyonasında bile bu sistemi kullanıyorlar avantajı ise hafif olması 1 kg. altında bir ağırlığa sahip.

• Beğen
@mehmet faruk türker

Faruk bey, 1kg altinda birtane lefty masa göstere bilirmisin bize. Benim bildigim en hafif lefty masa, Lefty Cabon XLR 100mm 26" olana, oda 1250g.
Gercekten cok iyi olur 1kg den altini göstere bilirsen. Bizler de ögrenmis oluruz. :)

• Beğen
Geri