Scudo Sports

Nihat Doğan'a bisiklet

Scudo
Çok hüzünlendim :agla:...Kendi bisikletimi kargolatıp gönderesim geldi :acpsnr::koptum::bsmagryr:

25 mart 2008 'de son mesajı kim atmış zeki alper konu çooooook eski,ama manidar.

@Exxplosive

aradan 8 yıl geçti herhalde bir bisiklet sahibi olmuştur ,nihat genç arkadaşımız serdar ortaç 'ı örnek alsın .

Konu hortlamış nereden bulup çıkardınız. :) Ne aratırken bu başlığa ulaştınız merak ettim.

"Bisiklet alamayacak derecede fakirdim" edebiyatı yaparak bisiklet üzerinden prim yapan ünlüler kervanına katılmış, hayırlı uğurlu olsun :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Kudret Kurtcebe
Ben geçmiş zamanda okuduğum başlığı aratıp bulurken canım çıkıyor öyle yazıyorum olmuyor böyle yazıyorum olmuyor

@soneryen

günümüz genç sanatçıları alınmasın ama biraz fazla medyatik olmak için uyduruk hikayeler ile bezenmiş olabilir,ama kralın hakkını krala verelim ,
nihat geç arkadaş gerçektende fakir olabilir araştırmak lazım , keza küçük emrah gerçekten fakir aile çocuğu idi,ibrahim tatlıses inşaatlarda çalışıyordu,bunları araştırmak ,bu insanların ne kadar sömürüldüğünede bakmak lazım,bu insanların sırtından kimler parayı götürdü onada bakmak lazım.

@Kudret Kurtcebe

Onlara bakarken bunları da hatırlamak lazım. Kendisi tam olarak budur: Özgecan Aslan için,

images (1).jpg

@Ahmetgitar

bu ülkenin en büyük zafı,birlik olamamasıdır,milliyetçiliğin ne sağı vardır ne solu,milliyetçilik ülkenin insanlarını bir bütün olarak algılamaktır,laiklik despotluk demek değildir ,bir milliyetçi türbanlıyada saygı duyar başı açık olanada,milliyetçiyiz ,çünki vatanı seviyoruz ,milliyetçiyiz,eğerki bölünür isek kurtlara yem olmakta var,ensen niye kalın ,yok efendim senin sakalın niye uzun diye kavgaya girişirsek ortada vatan kalmaz,bu gün birlik olma dayanışma günüdür, politik düşünceler farklıda olsa herkes milli şuurda toplanacak ve kenetlenecek,birlik olacağız, husumet,nifak sokma ,nefret bize göre değil ,gün birlik olma günüdür .

Göz yaşlarıma hakim olamıyorum... Artık BisikletForum'da böyle insanı ağlatan konular açmayın.

Geri