Scudo Sports

Niğde karagöl kamplı tur fotoğrafları

Çok harika bir bölgedir orası ama maalesef Ulukışla Belediyesi'nin tüm çabalarına rağmen pek tanıtılamamıştır.(yine üzülerek söylüyorum ki milyar dolarlarla bahsedilen büyükşehir belediye bütçelerinin yanında bir kaç yüz bin liralık bütçesi el vermiyor.)

Sizin yerinizde olsam yanıma biraz da üzüm pekmezi alırdım. O buzulun üstünden bir kaç cm sıyırdıktan sonra ortaya çıkan buzlaşmış karla pekmezi karıştırınca mükemmel bir lezzet elde ediyorsunuz(bunun benzerine bici bici diyorlar Adana'da). Çok güzel ve temiz bir havası vardır. Buradan seçimi için hocamı kutluyorum umarım ilerde daha büyük gruplar halinde geziler düzenlenir oraya ;)

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
Scudo
yol olarak harita falan var mı acaba? veya hangi sapaktan gidiliyor.

• Beğen
Fotoğraflar kampın ne kadar güzel geçtiğini yansıtmış bizlere. Paylaşım için tşkler

• Beğen
Ulaşımı Çiftehan dan Alihocaköyü güzergahından, Ulukışla bölümünden ise Darboğaz kasabasından ulaşabilirsiniz... Farklı rota isterseniz Gümüş Köyü üstünden gitmenizi öneririm. Rota çok siz yeter ki gitmek isteyin :)

• Beğen
Sevgili Gezgin 2,

Çok güzel bir faaliyet , güzel fotoğraflar ve güzel paylaşım .

Uzun süredir "dağ" a gidemeyen benim gibi şehre hapsolmuşlar için , bir ufak pancere açtın sıkıcı hayatımızda,

Outdoor bölümünde paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

Selamlar

• Beğen
Hepinize o güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar...

Çok harika bir bölgedir orası ama maalesef Ulukışla Belediyesi'nin tüm çabalarına rağmen pek tanıtılamamıştır.(yine üzülerek söylüyorum ki milyar dolarlarla bahsedilen büyükşehir belediye bütçelerinin yanında bir kaç yüz bin liralık bütçesi el vermiyor.)

Sizin yerinizde olsam yanıma biraz da üzüm pekmezi alırdım. O buzulun üstünden bir kaç cm sıyırdıktan sonra ortaya çıkan buzlaşmış karla pekmezi karıştırınca mükemmel bir lezzet elde ediyorsunuz(bunun benzerine bici bici diyorlar Adana'da). Çok güzel ve temiz bir havası vardır. Buradan seçimi için hocamı kutluyorum umarım ilerde daha büyük gruplar halinde geziler düzenlenir oraya ;)

Merhabalar hocam öncelikle şunu sölemek istiyorum bence tanıtılmasa böyle kalsa daha iyi !
Neden diceksiniz hemen açıkliyim çünkü benim gözlemlerim sonucunda şunları gördüm insanların ortak kullanım alanları devamlı pis ve kirli bırakılıyor örneğin denizlerimiz,sahillerimiz ... Hepsini pislik içinde bırakıyorlar bence böylesi daha iyi :) Herkez bilmesin bizler sizlere söliyelim sizlerde bir arkadaşınızın kulağına söleyin kimse duymasın :)

Sevgilerimle...

yol olarak harita falan var mı acaba? veya hangi sapaktan gidiliyor.

Ulaşımı Çiftehan dan Alihocaköyü güzergahından, Ulukışla bölümünden ise Darboğaz kasabasından ulaşabilirsiniz... Farklı rota isterseniz Gümüş Köyü üstünden gitmenizi öneririm. Rota çok siz yeter ki gitmek isteyin

Arkadaş çok güzel açıklamış :) Ayrıca eğer gitmek isterseniz size daha detaylı bir parkur çıkarabilirim ama şunuda söliyeyim bisikletle gidilecek bir yer değil kendileri malesef ...

Sevgili Gezgin 2,

Çok güzel bir faaliyet , güzel fotoğraflar ve güzel paylaşım .

Uzun süredir "dağ" a gidemeyen benim gibi şehre hapsolmuşlar için , bir ufak pancere açtın sıkıcı hayatımızda,

Outdoor bölümünde paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

Selamlar

Çok teşekkür ederim soner abicim umarım kısa zamanda birlikde nice kamplara gideriz ;)

Sevgilerimle...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
göl kenarı kamp. güzel olmuşa benziyor. fotolar için teşekkürler

• Beğen
valla ceyhun gene yapmışsın yapacagını görmek istedigim yerlerden birisi ayagına saglık çok güzel gezi olmuş...

• Beğen
çok güzel bir yer. ayrıca pınarlardan çıkan suda buz gibi ve çok güzel bir tadı var.arabayla gidip kamp yaptık ama bisikletle daha hiç denemeddik umarım bir gün deneriz :)

Geri