Scudo Sports

Nif'te Alabalık keyfi.

Haydaaa, fotolara bakarken asker arkadaşımla karşılaştım iyi mi? Nail, Hakan'la aynı taburda komandoculuk oynamıştık ta :) Yahu diyorum o mu değil mi? O zamanlar kilodan şikayet ediyorduk, gördüğüm kadarıyla durum değişmemiş :) Sevindim bu arada. Güzel gezi olmuş, vakit bulursam ben de bir gün aranıza katılırım inşallah.

Scudo
@aydin

:) Kilolu da adam iyi tırmanıyor. Asker arkadaşını da alıp bir gün hep beraber turlarız.
Seninle de gezmek nasip olmadı bir türlü.:( Hoşçakal.

Güsel bi gezi ve tırmanış sonunda saglam bır ziyafet.Afiyetler olsun,Serdar abimiz anlatmıştı bana kemalpaşa yolculugunu 2 gune kalmaz yenı bısıkletım gelınce beraber pedallarıs ınsallah:D

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
İzmirdeki en güzel tırmanışlardan?Ama dahada yukarı çıkılabiliniyor sanırım o parkuru bilen varsa tarif edebilirmi?

• Beğen
@ozantuna

Bizler yakında bahsettiğin zirveye çıkmayı düşünüyoruz. Turu tamamlayınca nasıl gidildiğini Nail foroğraflarıyla anlatır burada, Ozan haberleşelim istersen sende gel, Radar'a çıktığımız gibi beraber padallarız.

kendine iyi bak

• Beğen
@raiuno

en kısa zamanda senide bekleriz. alacam alacam dedin bisiklet, artık ver hakkını....:)

• Beğen
Tepkiler: gezgin35
Aldım aldım sonunda ılk gunden yaparım bı 100 km ben:Dsonuna kadar werırım senınle bırlıkte;)

Paylaşım için teşekkürler,
Ben de rota bilgisi bekleyenler sırasına gireyim ... Nasıl gidilir?

• Beğen
Tabiii yaptın bisikleti gezersin dağdan dağa ohhh ne güzel biz napalım peki?Kardeşim şafak 3 geliyom haftaya ordayım...

@sayaga

:eek: Vay be, hayırlı olsun kardeşim.
Hayırlısıyla İzmir'e gel, Pazar günü kutlama yaparız.

Geri