F Frédéric Lapointe Forum Demirbaşı Kayıt 12 Ağustos 2010 Mesaj 577 Tepki 1.349 Şehir İzmir 8 Ocak 2012 #1 Hava o kadar guzel ki dayanamadim ; elektrik bisikletimle bol bol rampali kuçuk (bir buçuk saatlik )bir tur yaptim. Beaulieu sur mer sehir merkezi Kuçuk yollardan Nice'ye dogru Selamlar Tepkiler: Murat Sarp, Cüneyt HOCAOĞLU, Kayhan ONOL ve 1 kişi daha
Hava o kadar guzel ki dayanamadim ; elektrik bisikletimle bol bol rampali kuçuk (bir buçuk saatlik )bir tur yaptim. Beaulieu sur mer sehir merkezi Kuçuk yollardan Nice'ye dogru Selamlar
Ferhat Öz Daimi Üye Kayıt 28 Aralık 2010 Mesaj 395 Tepki 209 Şehir Ankara-Seydişehir Bisiklet Salcano 8 Ocak 2012 #2 Hava çok güzel.Fotoğraflar çok güzel.Kıskanmadım desem yalan söylerim .Güzel tur olmuş.Yeni tur fotoğraflarını bekliyorum Tepkiler: Frédéric Lapointe
Hava çok güzel.Fotoğraflar çok güzel.Kıskanmadım desem yalan söylerim .Güzel tur olmuş.Yeni tur fotoğraflarını bekliyorum
K Kayhan ONOL Aktif Üye Kayıt 4 Aralık 2011 Mesaj 172 Tepki 32 Şehir İzmir 16 Ocak 2012 #3 insan imreniyor vallahi. böylesine bakımlı, düzenli yerleşim yerlerini görünce. güzel tur olmuş. Tepkiler: Frédéric Lapointe
Cüneyt HOCAOĞLU Forum Bağımlısı Kayıt 9 Mart 2011 Mesaj 1.358 Tepki 1.439 Şehir Ankara/Eryaman Bisiklet Trek 26 Ocak 2012 #4 Resimler ve tümpaylaşımınız için teşekkürler,emeğinize sağlık Tepkiler: Frédéric Lapointe