Scudo Sports

Ng650'cilerin başlığı

bu bisikletten ben de aldım arkadaşlar. kutusunda montajsız gelecek illa ki serviste mi montajlamak gerek. servis uzak kalıyor da bana. (40km falan)

Scudo
@ateizus sana da selamlar üstad :) sırt çantası terletmiyor mu sizi ? ben ne zaman taksam su içinde kalıyorum :D

@Wessaur aleyküm selam hemde o biçim eve geldigimde abim denizemi düştün bu ne hal diyo eşya çok olunca mecburiyetten takıyoz :)

Baya kalabalıkmışız :D Buda benim sarı kız.Dış lastikleri 1.50 yaptım , seleyi değiştim.

Dosyalar

• 11425779_10152836531192343_7873298932955475687_n.jpg
    11425779_10152836531192343_7873298932955475687_n.jpg
    139,9 KB · Okunma: 73
@Berkay Akat Fiyat gayet uygun ama eski model ve ikinci el temiz görünüyor ama sıfır alma taraftarıyım herzaman ben :)

@ateizus aslında bunu yazıktan sonra foruma biraz daha bakındım çoğu kişi önermiyor bende decatlondan (link) almaya karar verdim

İyice araştırmanızı öneririm sonucda uzun sureli biniceksiniz ve ileridede isteklerinizi karşilicak degişiklik yapabileceginiz bi bisiklet olsun :)

Merhaba bende ng650 almayı düşünüyorum v fren in devamlı akord dan etkilenip sürtmesinden bıltım ng 650 hd almayı düşünüyorum en fazla 1000tl bütçem var sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz?

@Guney1907 1000tl bütçeniz varsa başka markaları da araştırmanız daha iyi olur bence

Ng 650 bendede var hd fren daha çok sürtüyo kalite yani kaliper rotor bunlar çok iyi değiller,sedona merida carraro gibi markalarin hd lerine bak derim

Benim için önemli olan frenler sağlam m olup sürtmemesi ve vites geçişleri nin sorunsuz geçmesi daha yeni başladım sorunsuz kullanabileciğim bisiklet almak istiyorum önerebileceğiniz modeller nedir?

810 tl gibi ng 650 27.5 hd 1000 tl diyosan sedona yada meridaya hd olanlara bak derim

Bisiklet seçiminde son yoktur,ihtiyaç ve performansa göre cevap verebilen tercihler yapilirsa yeterli.ng 650 hd çok kötü bir bisiklette değildir,kullanima göre yapilan bakima göre titizlikke binilecekse dağda taşta ağir şartlarda hor kullanilmaz ise gayet muntazam bir bisiklet,ama şöyle bir durum oluşabilirki; iyisini alirsin dahada iyisini istersin hep daha iyisi olmaliymiş gibi yarişlara katilacakmiş gibi profesyönel olunacakmiş gibi çitayi yükseltmek arzusu hiç bitmez,benim fikrim başlangiç seviyesi diye bilinen ng 650 iyi bakilirsa bisiklet yolculuğunda bu işin öğrencisidir sende öğretmen olmadiğina göre bu bisikleti alip uzunca bir zaman arkana bakamadan binersin.

• Beğen
Tepkiler: iconian
Lastikleri, maşayı yada başka parçaları değiştirerek hafifletilebilirmi bu bisiklet?

Geri