Scudo Sports

ng650 vs xc 150-250

astroda kullanılan malzeme markaları bisiklet yarışlarına parça üreten firma markaları kullanılmış ama malzemeleri iyimidir kötümüdür onu kullanıcılarına sormak lazım

Scudo
Bugün arkadaşıma Kron XC150 V fren aldık. Yanında kask ve kilit ile toplamda 670 lira ücret ödedik. Kısa bir süre turladık onunla, ilk yorumları gayet iyiydi. Giriş seviyesi için iyi bir bisiklet olduğunu düşünüyorum. Maşası haricinde başka bir şikayet okumadık araştırırken. Yeni başlayan bir kullanıcı için gayet yeterli bir bisiklet; dolayısıyla tavsiye ederim.

Bizim burada xc 150 v fren 26 jantı adam 520 tl yazmış. Sanırım geçen senenin ama.

kardeşim boy olarak arkadaşlar doğru söylüyor 1,85 boya 29 jant satıcı bile satmıyor, çünkü sürekli geri getiriliyor diyorlar ön yargılı davranma bence 1,68 boy 26 jant süremez sürsede çok yorulur ve zamanla fiziği bozulur kamburun çıkmasını istemiyorsan 26" 19 kadro düşünmelisin, Sedona tartışılmaz bir marka fakat kron vs salcano diyecek olursak 7075 kadrosu dışında kronun salcanoyu geçecek hiç bir + sı yok. Hatta forumları araştırırsan salcanoyu öneren daha çok arkadaş vardırç Çünkü Kron sürekli problem çıkaran bir firmadır ve Salcano kadar geçmişi yoktur. 6061 kadro olmasına rağmen kron dan daha hafifdir. Ayrıca daha konforlu ve daha hoş görünümü vardır. Kron kullananların hepsi şehir bisikletine dönmek için bisikletini satmaktadır. İlgili kuruluş sitelerini inceleyebilirsin. Bende NG 650 27,5 cant var. Krondan saha sağlam parçalar toplanmasına karşın 150 tl daha uyguna aldım. Ayrıca kronun Salcano kadar geniş bir yetkili servis kitlesi ve kalitesi yok bunu göz önünde tut. Pc gibi düşün hepsi aynı parçayı kullanıyor fakat en iyi garanti salcano da başkalarının sallamalarına bakma adam frenlemeyi bilmez md fren kötü der. Bisiklet i profesyonel anlamda bilen kişiler ve ön yargısız davranan salcano yu her zaman önerir. Carraroda iyi dir ama aynı sedona gibi çok pahalı hiç gerek yok kardeşim... Salcanoyu al güle güle pedalla derim

Ben de bisiklet arıyorum. Salcano astro güzel gibi. Sen de bir bak derim

29 un küçük geleceğini düşünmüyorum sebebi boyum 165 ken bile 26 jant kullanıyordum çok rahat. ng 650 v fren e 480 tl fiyat aldık sanırım salcano alacağım fiyat çok cezbediyor.

Ng 650 HD yi al küçük bi kaç değişimle çok güzel bişey olur

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bilmiyorum 3 ay önce hepsi burada dan 699 liraya aldım bana 100 lira da hediye çeki verdiler 599 A geldi ama güncellendim bisikleti 1 ay içinde 400 lira harcadım orta göbeği shimano rulmanlı hale getirdim pedalı rulmanlı welgo pedal ile değiştim jantları mavic 317 mx jant telleri dt swis göbekler yine shimano olmak kaydıyla bana bisiklet 1000 liraya oturdu ama çok mükemmel oldu diyebilirim

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben bu iki modeli çok kıyasladım ve kron xc 150 daha iyi geldi
bisikletçideki arkadaşım salcano ng650 disk çok sorun çıkardığını söylemişti.ve gerçekten gelenlerin çoğu ng 650 idi.kron ise maşa zoom "en dandiği diyordu".yalnız şunu diyebilirim 2014 kron xc 150 nin parasına çok daha iyi bisikletler alınabilir:carraro force 510 biraz daha biriktirip crs 600 sedonna 700 vb vb

Bende sedona 700 almaya karar verdim almisken butceyi dahada zorliyim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Bahadır KAYMAZ
hocam nerede 480lira fiyat verdiler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Anladım hocam istanbuldada oyle bulabilir miyim ya bulamassam n11dekinden alırıım herhalde 480lira olan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri