Ben sürekli çeşitli konularda hep lafımı tekrarlıyorum sizin konuya da aynı şeyleri yazacağım. Geçen ay Hepsiburada.com dan Salcano NG650 V aldım. 460 TL idi. Sadece bir kez kullandım sonrasında bir bisiklet mağazasının açılışından Kron Xc250 kazandım ve Salcanoyu sattım. Aslında Salcona giriş seviyesi güzel bir bisiklet. Ancak forumdaki bu bisikletle alakalı olumsuz yoruma bende katılıyorum. Herkes bu bisiklet için göbeklerden özellikle arka göbekten şikayet ediyordu. Bende tek gün 30 km kullanmama rağmen arka göbekten gelen hafif sürtme sesinden şikayetçiydim. Sanki akıcılığı engelliyordu. Eğer kullanmaya devam etseydim çoğu arkadaş gibi bende göbekleri rulmanlı göbek alarak değiştirecektim. Şimdi siz yolun başındasınız isterseniz rulmanlı göbek değişim maliyetini de göze alarak limitinizi 600 TL seviyelerine çıkartın ve başka model bakın. Özellikle sadece sahilde süreceğim dağla bayırla işim olmaz diyorsanız, zaten kalın tekeri aklınızdan çıkarın bence. Dağ bisikleti almak yerine ince teker şehir bisikleti alın. Salcano nun sitesinde city fun modelleri 559 TL den başlıyor bence internetten araştırarak daha ucuza da bulabilirsiniz.