@Pryo**hh
Kim kötülüyo kardeşim. Merak ettim doğrusu. O fiyata göre bence çok güzel bir bisiklet. En son 329 YTL idi.
Ama senin ayırdığın bütçeye göre daha iyi bişey alabilirsin..
Salcano başlığı altında NG600 ile alakalı bir sürü konu ve yorum var. Önce bunları inceleyin.
NG 600 330 Ytl'ye alınabilecek en iyi bisikletlerdendir, ama paha biçilecek fiyat arttıkça alternatifler de değişecektir. Örneğin 380 Ytl'ye, acera arka attırıcılı, suntour amortisörlü sedona borla alabilirsiniz. 450 Ytlye çok daha iyisini alırsınız, bu böyle gider.
Bisikleti günde ne kadar kullanacağınızı ve kullanım amacınızı hesaba katarak bisiklete ödeyebileceğiniz miktarı foruma belirtirseniz, burada size daha verimli yardımcı olunacaktır. Saygılar
Eğer bütçem 350 nin üstüne çıkmaz diyorsan, sende benim gibi NG600 kullanıcısı olabilirsin. Kötü bir tercih olduğunu düşünmüyorum. Tabi ki Trekleri falan görünce insanın içi gidiyor ama olsun bence en güzel bisiklet senin olandır...
Şimdiye kadar salcanonun ng600-ng450 ve ng350 nini yorumlarından ''biraz bütçeni erttır ve kron xc 1000 v.b bisikletlerden al'' tarzında yazılar okudum.(gördügüm kadarıyla).Diyecegim şuki bu fiyata alabilecegin güzel bir seçim olmuş olur.Kötü degil.O fiyata güzel.Ama paran arsa daha güzeli olur.Ne demek istedigimi anlamıştırsın umarım...
Ben de 300 YTL nin altında bisiklet bakıyorum. KDV dahil NG600 297 YTL ve Salcano Mountaineer 283 YTL fiyatla rakiplerine açık fark atıyor. Önerilen alternatifler Borla, CT1000 filan 400 liradan aşağı değil. Aradaki %33 farkı ödemeye değecek kadar kalite ve sürüş farkı var mı? Hani birisi 30 km hızla giderken diğeri 40 km ile gidiyorsa onu da bilelim
Rengi filan diyenleri dikkate almamak lazım çünkü o kişisel zevk meselesi. Kimi de siyah bisiklet seviyor.
ben ng 600 kullanıcısıyım alınabilecek o fiyata en guzel modellerden biri. zamanla bazı parcalarını deiştirmek zorunda kalıcaksındır ama başalngıç için oldukça ideal (kadrosu oldukça güzel ben aldım parcaları değiştiriyom )