Scudo Sports

Ng303•srd

Cem Erdoğan

Daimi Üye
Tepki
64
6-7 aydır bisiklet almak istemiştim ama 2008 ler tükendiği için 2009 bekledim...
Ama bana sürpriz yapmak istemişler ve 14'' almışlar kadroyu (boy:1.77 kilo:82) yokuş çıkarken biraz sıkıntı yaşıyorum onun dışında normal..
Fotolar..
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)(link)
(link)

14'' olmasına rağmen memnunum bisikletten

Scudo
Görüntüsü ve rengi çok güzel artık güzel bir sele ayarı ve gidon arayı kapatırsın.Sanki fotoda selenin ucu biraz kalkmış gibi ama istersen kontrol et .Saglıkla kullan rengine bayıldım.

• Beğen
Tepkiler: Cem Erdoğan
Evet sanki biraz sağa bakıyo gibi ama kamerayı üzerine koydum birazda yüklendim dengesiz bi şekilde belki ondandır..

Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir bisiklet. Rengi de çok hoş. Kazasız kırımsız sürüşler...

• Beğen
Bugün ilk düşüşümü arka kaldırırken elimi ön frenden geç çekince öne doğru yapışarak yaşadım xD

2 arkadaş Eskişehir'de ki bisiklet severlerle tanışmak istiyoruz bu arada..

Burası bizim garaj eski püskü bisiklet dolu.Arkadaşın bisikletinin ön vitesini değiştirirken...

(link)

kadro boyu kesinlikle yanlış seçilmiş şimdilik bi sıkıntı yaratmaz ama ileri doğru sıkıntı yaşarsın,177 boyundaki biri için 17-18'' kadro daha uygundur.

• Beğen
Tepkiler: Serkan DERİN
@cyclist_43

Ben seçmedim...Hangi modeli istediğimi bildikleri için bana sürpriz yapmak amacıyla bilmeden 14'' almışlar..Sonrada alıdğım yer geri almadı yada 18'' getirmiyor...:boese157:

O zaman paranızı geri alıcaksınız ve bisikleti iade edeceksiniz.Yada sorununuza çözüm bulacaklar.Belli bir süre içinde malınızı geri verme hakkınız var.

@İbrahimBAKAN

bencede bu hatayı değiştirmiyor diye bırakıp geçmeyin bence sonuçta sizin iyiliğiniz söz konusu...

Kardeşim ilk resimde gerçek güzelliğini ortaya koymuş...Güle güle kullanman dileğiyle iyi forumlar...

• Beğen
Geri vermem zor artık..Yeni kadro alıcam taksiti bitince oda 2010 a tekabül ediyor.

performansı hakkındada azcık biraz bilgi versen:) kadro olarak parçlar olarak.:)

@gvenc_mtb

Sram X5 sonuçta :) performansı iyi hidrolik disk frenler de süper tepki veriyo..
Ama dışlastikler çok kalın alırken değiştirmeni tavsiye ederim uzun yola düşünmüyorsan çokda sorun yaratmıyo aslında...
Benim kadroyu değiştirmek istememin nedeni 14'' olması...Kadroyu tartabilirsem bu aralar paylaşırım..

hayırlı olsun arkadaşım kadro biraz küçük gelmiştir 18"lik birinin 14" lik kullanması :) söyle kim değiştirmiyorsa basalım orayı :D

X5 evt ama 9lu sistem deil:D o bir sorun birde lastikler bence iyi ya iri ya daha bi iyi duruyo arazi için birebir bence bende ailemle konustum 255SRD mi alırsınız yoksa 303SRD mi diye 303SRD dediler tmm dedim o yüzden kullanan yorumu benim için önemli:D

Cem Arkadaşım bisikletini güle güle kullan diyecem ama kadro seçimi yanlı olmuş dediğiniz gibi hediyede olur böyle şeyler ama hakkızı arayın haklarınız var çünkü buna binmeniz sağlık açısından pek doğru olmaz!

• Beğen
Geri