Scudo Sports

Ng255 Srd

özgürakbuz

Forum Demirbaşı
Tepki
147
Bisiklet
Canyon
Arkadaşlar eylül ayının 1 inde ng 255 srd sipariş vercem.255 srd kullanıcıları nasıl bir bisikletolduğu, performansı ve çıkardığı sorunlar hakkında bilgilendirebilirler mi?

Scudo
Salcano 255 srd, Sram parçalarla donatılmış güzel bir bisiklet. Bu güne kadar bir sorun çıkardığını duymadım. İyi bir seçim, hayırlı olsun.

Valla bende kullanıyorum..Güzel bisiklet..3 kez kulakcığını kırdım..Sanırım sorun bende :) sram arka vites çok dışarıda bisikleti bıraktığında yan düşünce bile yamuluyor :rolleyes: araştırdım baya..Deore ona göre çok daha fazla içeride..düşürmicen aga bisikleti :D

303 SV ve 101 SV kullanıyorum, 255 SRD de güzel bisiklet. Bildiğim tek kronik sorunu kadro kulağı kırması. O da Salcano'dan değil Sram'den kaynaklanıyor. Shimano ekipmanlı (255 SD) almaktansa 255 SRD alıp arka aktarıcıyı Deore (sıfırı 60 TL civarı ) ile değiştirin, uzun süre keyifle binersiniz.

@Mehmet Can Çimir
Arka aktarıcıyı değiştirirsen vites kolunu da değiştirmen lazım..Shimanonun 1:1 uyumlu modeli yok..

Bende kullanıyorum mukemmel makine istediğim performansı fazlasıyla veriyor ama selesi çok rahatsız :):):) ve eldivensiz kullanırsan elciklerde rahatsız... Ve ben 900 TL ye peşin sıfır aldım...

@özgürakbuz

Bende 255 SRD kullanıyorum. Fakat daha 15 gün oldu ve çok fazla kullanamadım. Benim için çok güzel bir bisiklet. Bisiklet kullanmaya 10 yıl ara vermiştim 10 yıl önceki bisikletitime göre çok çok iyi bir bisiklet. Salcano'nun satış bayi ağı çok geniş ve bu bisikleti satan bir çok bayi büyük mağzalar ve bisikletten anlamayan kişiler. mağaza hem bisiklet hem beyaz eşya hemde mobilya satıyor o yüzden sadece kar payına bakıyor. Ben 900'e 7 taksit olarak böyle bir mağazadan aldım. Ellerinde tekti ve başka getirmeyecekler. Sana tavsiyem bu tarz mağzalara bak ve mutlaka pazarlık yap istediğin fiyata alabilirsin. Yine bisiklete gelirsem kullanımı çok güzel sadece söyleyeceklerim bu.

Velespit ve erdoğanlar bisiklette var !!!
Ayrıca geçen sahibinden NG 255 SRD gördün 2iel çok temiz ve sram X9 sistemdi ve göbekleri seri dışı değil deoreydi gerçekten çok iyiydi...

(link)

31 ağustostan önce alırsan hepsiburada.com um müşteriye özel %30 indirimi var. Ben siparişi verdim 790 tlye ng255 srd bekliyorum. Siteye indirim talebinde bulundum ve bana da sağladılar. Şansını dene istersen ama umarım bu ucuzluğun bir nedeni yoktur.... Sonra sürekli sorun çıkaran bir bisiklet sahibi olmanı istemem :)

Aynen bisiklet yag gibi gidiyor yollarda

Dün benimde NG 255 SD bisikletim geldi gerçekten kadrosu falan çok güzel olmuş sitesindeki resimden çok çok güzel full deore sistem herkese tavsiye ederim

Geri