Scudo Sports

ng 650 xtr vites sistemi olurmu :) yardımcı olursanız sevinirim lütfen okuyun

ibt1994

Aktif Üye
Tepki
19
Arkadaşlar ng 650 me bi delilk yapıp xtr ayna kol ruble ve aktarıcı takmak istiyorum aynı zaman da rock shox havalı bir maşa rıcey wcs gidon gidon bogazı ve sele borusu takmayı düşünuyorum elimde butcede hesapladım 4500 tl ye geliyo kafa takılan şey ng 650 ye xtr ayna kolla aktarıcı uyarmı yardımcı olursanız sevinirim

Scudo
arkadaşlar gayet ciddiyım oylesine sormuyorum

bana kalırsa ng650nin üstünde bunu denemek yerine yeni ve daha hafif bir kadro olup bu sistemi onun üzerinde toplaman daha mantıklı olur.daha çok verim alabilirsin bu şekilde bence

ya arkadaş ben veriminde degilimki aga ben xtr sistem uyarmı diye soruyorum

olur diye biliyorum bendede ng 650 vardı ama göbeği değiştirmen gerekir9 lu sistemde

• Beğen
Tepkiler: ibt1994
her türlü uyar ama sana tavsiyem ng650'ye yapma.

senin yapmaya çalıştıgın kadro durup bütün parçaları değiştirmek sanırım.

• Beğen
Tepkiler: ibt1994
aga ben ng 650 kadroyu seviyorum hem xtr setli en ucuz bisiklet 10.000 tl den başlıyo

xtr neden istiyorsunuz ki? jant seti kadro tekerler ng650 nin orjinal parçaları olduktan sonra xtr kullansanız da akıcılığı pek fark etmez bence.

ng 650 ye xtr takmak çok saçma olur bence. 4500 tl den bahsediyorsunuz.. ben olsam ng 650 yi satıp başka (xtr olmasada) donanımlı bi bisiklet seçerdim. bisiklette önemli olan kadro zaten..

Bence olmaz,xtr vites sistemleri en düşün 9 lu sistem.Ng-650 kadrosuna 9 lu ruble takılmaz,diyelim ki taktın sadece kadrosu elinde kalır kalan her şeyi değiştirmen gerekir.

ng 650 9ru ruble oluyo xtr sete geçtim
gayette memnunum ferrariye biniyo gibiyım

Aynen,bende çok merak ettim.

Geri