Scudo Sports

Ng 650 Karadeniz'de...

Aman hocam buralarda yap da Artvin'in reklamını başka yerde yapma. Bisikletlilerden zarar gelmez ama görgüsüzler oraya gelip o manzaraya neler yapar hiç düşünmek bile istemiyorum :( kendileri yetmez bide parselleyip pazarlamaya başlarlar.

Neyse felaket tellalığı yapmayım :) hayırlı olsun bisikletiniz, bu arada avatarınıza da bayıldım. :in:

• Beğen
Tepkiler: İsmail Coşgun
Scudo
@diavolo

Öncelikle teşekkür ederim...

Malesef yapacaklarını yaptılar bile dostum. :( Fotoğrafları çektiğim o yol -Karadeniz'in kanayan yarası olan- HES projesi şantiyesi yolu... Fotoğrafları çekerken doğa katliamını yansıtmamaya çalıştım. Turumu yaptığım yol boyunca yoldan çıkan harfiyatlar ormana aşağıya doğru döküldü. Ağaçlar ve canlılar zarar gördü. Avatarımdaki büyük insan da bunlara karşıydı. Eğer bugün yaşıyor olsaydı; en büyük mücadelelerinden biri bu olurdu sanırım...

Hakim zihniyete doğa, canlılar birşey ifade etmediği için bu caniliğe hiç bir yaptırım uygulanmıyor...

• Beğen
Tepkiler: diavolo
güle güle kullan, bende 3 senedir kullanıyorum ve yağmur yağmadığı sürece hergün tepesindeyim bu sene değiştirecektim ama 1 sene erteledim arka jant ve göbekleri değiştirdim bu sene saat gibi oldu, çok sağlam olduğu tecrübe ile sabittir,

• Beğen
@İsmail Coşgun

öncelikle bisikletinizi güle güle kullanın.
hes projelerine gelince bölge halkının eylemleri yeterli olmuyor malesef.
kafalarına koydular ve bu işi bitirmeden de bırakmayacaklar.

yıllardır bakirliğiyle övündüğümüz karadeniz için üzülmeyen yoktur eminim.

• Beğen
@westblood,
Umarım bende senin kadar uzun süre kullanabilirim. Teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kal...

@Nuri Alper Ulupınar
Teşekkürler. Bol pedallı günler dilerim. Saygılar...

@CEM KILINÇ

Yapılan Hes karşıtı eylemler görmezden geliniyor. Çünkü; bölge derelerinin tamamı 40 yıl süreyle İsrail şirketlerine satıldı. Yap, işlet, devret projesiyle yakın zamanda su sorunu çekecek İsrail ve dünya ülkeleri içme suyunu bu sayede garantiledi. Küçücük bir dereden üretilecek elektiriğe mi kaldı bu ülke? Sadece Atatürk Barajından üretilen elektiriğin kaçak kullanımı engellense enerji sorunu diye birşey kalmayacak. Malesef insanlara yutturuyorlar bu ucuz numaraları...

Olan doğaya ve binlerce canlıya oluyor...

• Beğen
Tepkiler: Cem Kılınç
@hüseyin özbakır

Teşekürler Dostum... :)
O inişin zevkini anlatamam... (Ama çıkışını anlatabilirim. :D )

Hayırlı olsun güzel bisiklet....bende yeni sayılırım yaklasık 1 ay önce aynı bisikletten almak istedim,fakat istediğim rengi bulamadığım için hayatımın hatasını yaparak salcano efes aldım:) çift amortisör 2 hafta zor bindim...2 hafta sonra sattım ve bisiklet sürmenin verdiği o heyecanla sedona 741 aldım,şimdi her akşam bisikletimle en az 20 km yol yapıyorum... bu arada benim eşimde artvinli yarı toprak sayılırız :)

• Beğen
Geri