Scudo Sports

Ng 650 D Mi Leonardo Mu?

mehmet gülmez

Aktif Üye
Tepki
44
Bisiklet
Bianchi
Bütçem max 350.

Salcano Ng 650 - Peşinde 325'e bırakıyor.
Salcano Leanardo D - Peşinde 290'a bırakıyor.

İkisi de 26 jant. Boyum 1.90. Sizce bu ikisinden hangisi daha cazip ya da başka mode ve kadrolara mı bakayım?

Scudo
İkisinide yakından inceledim görüntü olarak bakıldıgında leonardo çok hoş. Göze çarpan bir bisiklet. Donanım olarakda aynı sayılırlar. Farklar ise ağırlık ve jantlarda ng 650 örüm jantlar ve neredeyse 3 kilo daha hafif. Leonardo nasıl oluyorda o kadar ağır oluyor hala aklım almadı doğrusu 17.2kg. Sonuç olarak eğer aradaki 35 lira senin için önemsizse ng650 al derim.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Berk Özer

Çünkü Leonardo'nun kadrosu çelik...

Eğer sadece bu iki alternatif varsa, NG 650 alın. Jantı vs. değil olay, o aradaki ağırlık farkı size yolda çok şey kazandırır... Az buz fark yok hani arada.

@HaliliOzturk

Şu an için ağırlık ikinci planda kaldı, kadro boyları sanırım bana küçük. 40cm lik sele borusuyla yüksekliği hallederim ama gidon uzaklığı kısa kalır:(

1.90 boy için ng 650 belki küçüç kalabilir ama selenin yarı boyunda olmak üzere(boyum1.75) rahatlıkla kullanbiliyorum.bence sele boyunu yükselterek deneyin.cunki söylenildiği gibi ng 650 alümünyum alaşımlı kadrolu ayrıca forumda ki bilgilere dayanarak zorlanmadığı sürece idare edecek bir vites sistemi var(shimano tourney) ...

Merhabalar. bu NG 650 nin fiyatı nerede 325 tl söyleyebilirmisiniz acil olarak. sıfır fiyatımı ayrıca. bilgi verirseniz çok sevinirim. saygılar...

@omerbostan

Eskişehir de bir bisikletçi de. Ayrıca nakit fiyatı bu.

teşekkür ederim peki bu ürün sıfır anladığım kadarıyla. nasıl bu kadar uygun verebiliyor. birde bunu oradan nasıl temin edebiliriz. istanbuldayım ben 490 tlden aşşaya fiyat yok açıkçası :)

ben astro ile karıştırdım ama yinede güzel fiyat ng 650 içinde. bende ikisi arasında kararsız kaldım. hafif bisiklet güzel duuruyor bugün ikisinede baktım. bende 2 adet bisiklet alacam biri bana biri arkadaşıma. arkadaşım ng 650 26 ile astro arasında kaldı. bende leonardo disk ile ng 650 26 arasında kaldım yarın birisine karar verecem inş. verdiğiniz bilgiler ve cevaplar için çok teşekkür ederim. çok saolun

@omerbostan

ng 650 için fazla fiyat 490 tl zaten internet sitesinde 365 tl.ama bende 325 e aldım dahada inmiyorlar belki çok yakın tanıdık olursa daha hesaplı verebilir ama 310 dan aşağı vermezler diye düşünüyorum...

@erol elbyk

Bisiklette memnun olmadığınız bir durum var mı? Ben de almayı düşünüyorum.

NG de birinci vites iyi degil bayırlarda yorulursunuz . Jant' iclerindeki yuvarlarklardaki capakları temizlememisler sambiyer deliyor gerisi fena degil.

• Beğen
Tepkiler: mehmet gülmez
Ng 650 den vazgeçtim. Bianchi Speed düşünüyorum.

@mehmet gülmez

bir önceki mesajınızda bianchi speed demişsiniz ama vites sistemi ng-650 ile aynı ve çelik kadro yanı ng-650 den ağır.

bisikletten sele dışında memnunum ama sizin ihtiyaçlarınız nedir bilemem sonucta belki sizin ihtiyaçlarınıza cevap vermez ama giriş seviyesinde güzel bir bisikler ha biraz daha param olsa idi sedona borla alırdım ama şimdilik param buna yetti fakat şu an itibari ile sele dışında memnunum...

Bende 1 ay önce tüm özelliklerive farklarıyla bianchi spedd ile ng650 arasında kaldım.Ama sundu bisiklete gidip ikisini yanyana koydum.Bende 1.90 boyundayım.Ng650 hem kadro olarak daha büyük hem aliminyum hemde vites sistemi olarak daha üstün.Ve hiç düşünmeden kararımı verdim.365 / 10 yaptılar.Baya memnunum tavsiye ederim o fiyat aralığında düşünen arkadaşlara.

@serhan aktaşgül

1.90 boyla, orijinal sele borusu olan sele kullanımda sıkıntı yaşatmadı mı?
Ben sürekli bisikletçilerde aynı şeyleri söylüyorum, binip deniyorum ama hala kararsızım.

salcano ng 650 fiyatına göre kesinlikle hoş bi bisiklet gayet rahat kullanımı, aliminyum kadrosunun olması, viteslerinin oldukça rahat olması, jantların çift kat aliminyum olması avantajları, ben dezavantaj olarak sadece sele borusunun kısalığını ve pedalların biraz dandik olmasını gördüm şimdiye kadar. menunum, aldığıma da pişman olmadım.. gönül rahatlığı ile de tavsiye ederim...bianchi speed konusuna gelince cidden ağır bir bisiklet deneme imkanım oldu da; yani speed mi ng 650 mi? kesinlikle ng650..

• Beğen
Tepkiler: erol elbyk
esas konu başlığında gecen leonardoya gelince bi ara ben de düşünmedim değil ama çelik kadro ve disk frenden ötürü vazgeçtim...deneme imkanımın olmadığı bir model oldu, sadece teorik olarak ng 650 daha ii diyebilirim...

• Beğen
Tepkiler: mehmet gülmez
Geri