Scudo Sports

NG 650 alacağım ama...

lejyon_54

Üye
Tepki
25
Merhaba arkadaşlar bundan 8 sene önce Arçelik hobby marka bisikletim vardı ama çalındı.çok güzel ve hafif bir bisikletti.8 senedir bisikletsizim.Salcano NG 650 almayı düşünüyorum ancak boyum 1.74 cm.sizce bu bisiklet boyuma uygun mu?bir de ağırlığı ne kadar?
Teşekkürler.iyi sürüşler.

Scudo
Merhaba,
15 gün önce zor da bulsam siyah bir NG 650 aldım (Başka ilçede buldum, gittim aldım). Boyum 1,79. Bir sorun yaşamıyorum. Sele yüksekliğini ayağımı düz uzatınca pedal tam aşağıda olacak şekilde sorunsuz ayarladım. Hafifliği ve sürüşü hoşuma gitti.
Bu forumda yazılanlara bakarak karar verdim. Memnun kaldım.
Umarım gönlünüze göre bir bisiklet alırsınız.

selamlar

• Beğen
Tepkiler: celil.mayaoglu
@mmutlu
Öncelikle hayırlı olsun bisikletiniz.Aynı problemi yaşıyorum ve bu bisikletten bulamıyorum.fabrikada da üretim yokmuş.ancak 2 ay sonra dediler.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.İyi sürüşler.

ben de daha yeni aldım tek yaşadığım sorun viteslerde kollarda olduğu için bazen sorun yaratıyo bi de çok fazla gıcırdıyo onun dışında iyi modifiye edilebilir ve ekonomik açıdan ideal bi başlangıç bisikleti olabilir

aslında fiyat farkı var ama sedona borla da iyi bir bisiklet galiba.hem vitesleri elcikte değil.

fiyat performans olarak güzel bir bisiklet alanlar memnun

bendede ng 650 var. sele borusunun kısa olmasından başka herhangi bir negatif yönü yok.fiyat performans olarak gerçekten güzel .

Arkadaşlar bende almak istiyorum istanbul avrupa yakasında oturmaktayım nereden temin edebilirm yardımlarınızı bekliyorum iyi günler..

Salcano Showroom Bayrampaşada

Netten Kolayca Bulabilirsin

Geri